Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenzie (155)

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Je to velmi efektní podívaná, která oku velmi lahodí, ale jak poznamenal Adrian je to celé moc nastrojené. Jinak jsou rvačky i celkem dobře sestříhané. Příběh je takový jaký od toho každý čeká - jednoduchý a dvoubarevný (hodný proti zlému). Byl to jeden z pro mě hodně očekávaných filmů a trochu mě to zklamalo, ale z celkového měřítka jsem spokojen. Dvě věci mě dost zamrzeli: 1. nevyužitý potenciál Kimba Slice a 2. celkem někdy špatně zvolená hudba a táhlé prostoje mezi zápasy. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Osuchanejsi pribeh sa asi ani neda najst a nepomoze tomu ani pokus o lacne moralizovanie nad temou rasizmu. Najvacsim sklamanim vsak pre dany typ zanru s bijcom Michael Jai Whiteom je nizky level bojovej choreografie. Vsetko prilis strojene, umelo precvicovane a navyse aj samotny White ako keby siel iba na pol plynu - je tazkopadnejsi, pomalsi a celkovo menej vykonny :) Jemnymi variaciami predvedie zo svojho "best of the best" arzenalu"iba" svoj stvorkop - vsetko ostatne v cele so zaverecnym borcom malo presvedcive. Proti Undisputed II. zial razny krok dolu kopcom... . ()

Reklama

Vojcl 

všetky recenzie používateľa

Pro snímky s bojovou tématikou mám obvykle slabost, ale tahle slátanina mi zrovna moc k srdci nepřirostla. Michael Jai White je nepochybně kvalitní bojovník, ale o to horší herec. Scénář je strašně tupý a vykrádá všechno co může. Občas mi to přišlo i nechtěně vtipné. Pro fanoušky žánru je Bone určitě koukatelný, jednu hvězdičku dávám jako odpověď zdejšímu vysokému hodnocení. ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Velice příjemně překvapen jsem byl tímto né příliš známým filmem (shlédnuto ve fázi sledování filmů Neporazitelný) a celkově v éře sledování M.J.Whitea. Je fakt neuvěřitelný, jak může být taková hora svalstva hbitá a mrštná, neuvěřitelně dynamickej kulturista.................... moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to priemerný akčný film s Michaelom Jai Whitom v hlavnej úlohe. Má iba priemerný príbeh o skvelom bojovníkovi, ktorý sa po prepustení z väzenia rozhodne zapojiť do pouličných zápasov kvôli svojim vlastným dôvodom. Spracovanie sa ale vôbec nevydarilo, film dlho nemá prakticky žiadny dej, iba sa zameriava na hlavného hrdinu a organizáciu týchto zápasov, čo je ale veľmi málo a tak aj miestami nudí a až približne po hodine sa konečne ukáže aj nejaká myšlienka a motív postáv, čo ma zaujalo, ale aj tak to nie je úplne dotiahnuté a navyše je už dosť neskoro. Tento príbeh mal v rámci žánru potenciál byť veľmi dobrý nadpriemer, ale nanešťastie spracovanie bolo ťažko nezvládnuté. Akcie tu nie je málo a je aj slušná. Súboje, v ktorých sa White nezúčastňuje ma nebavili, sú nezaujímavé a navyše až moc vidno, že údery nedopadajú na určené miesto, ale tie jeho súboje sú už našťastie veľmi dobré, majú vydarenú choreografiu, kde môže White plne prezentovať svoje schopnosti a navyše ani strihu tu moc nie je, viackrát zneškodní skupinu protivníkov bez jediného strihu. Najviac sa mi páči akcia, kde White postupne zneškodní viacerých, po sebe idúcich bojovníkov v pouličnom súboji, ale všetka akcia s ním sa mi tu páči, aj ked´ finálny súboj pôsobí až moc nahrane. S hereckým obsadením som pomerne spokojný, okrem Whita potešia hlavne zaujímaví záporáci. Dialógy aj aj niektoré scény mi tu často prišli úplne mimo a ani réžia ma nebavila a sklamal ma aj príliš lacný vizuál. Som dosť sklamaný, aj kvôli výbornému hodnoteniu som čakal omnoho viac. Michael Jay White je bez problémov a jeho akcia ma bavila, ale väčšina zvyšných stránok filmu je v rámci tohto typu filmu na najnižšej úrovni, čo si pamätám. Objektívna kvalita filmu- 45%, film sa páči mne na 52%. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (4)

  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)
  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)

Reklama

Reklama