Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(viac)

Recenzie (143)

Remedy 

všetky recenzie používateľa

Po kratší soukromé seriálové pauze jsem náhodou narazil na Inbetweeners a musím uznat, že takhle jsem se už dlouho nenasmál.))) Charakteristika ženského pohlaví dostává v podání těchto zoufalců (ale i sympaťáků.)) úplně nový rozměr a jejich neustálá touha si štrejchnout často vyústí do těch nejbizardnějších situací, jaké si lze představit. V této kategorii asi opravdu to nejlepší, co může současná produkce nabídnout. P.S.: A se Skins to, prosím, opravdu nemá mnoho společného, spíš nic. Skins je v drtivé většině drama, kdežto Inbetweeners je čistokrevná a vynikající komedie. "Piss off!" ... "Piss off, please!" ()

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

1. séria: Aktuálnosť, humor, úprimnosť, sprostosť, infantilnosť, pravdivosť, absurdnosť, britskosť, fekálnosť a neskutočne kruté hlášky (na stopercentný zážitok je však nutná pokročilá angličtina) sa v dokonalom pomere spojili a dali vzniknúť absolútne vynikajúcemu komediálnemu seriálu o nadržaných teenageroch, ktorý ani trochu neuráža, iba baví a to úplne kráľovsky. Tento seriál mi padol neskutočne dobre; predpokladám, že sa tak stalo predovšetkým kvôli tomu, že som momentálne v období lúčenia sa s pubertou a práve ľuďom nachádzajúcim sa v tejto etape života sú Inbetweeners primárne určení. Rozbeh v podobe prvej epizódy je v porovnaní so zvyškom seriálu síce trošku slabší (t.j. asi tak za štyri a pol hviezdičky) a seriál po dopozeraní prvého dielu pôsobí len ako "veľmi fajn", ale hneď vzápätí všetko toto zmení zo súčasných šiestich častí najlepšia, druhá epizóda, po ktorej sa tento skvost nedá nemilovať - minimálne za predpokladu, že patríte do vhodnej vekovej kategórie; ale ani vek nie je určujúci definitívne, čo zopárkrát potvrdí aj samotný seriál. Nadržane očakávam ďalšie epizódy a udeľujem absolútne čistých 100% a ani o promile menej. Je zaujímavé, že obrovskému kvantu filmov spadajúcich pod "žáner" teenagerských komédií kraľuje jediný jeden seriál patriaci do tejto kategórie. 2. séria: 2x01=100%, 2x02=100%, 2x03=100%, 2x04=100%, 2x05=90%, 2x06=100% ... Komentár k druhej sérii doplním po druhom kole. ()

Reklama

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

Na strednej škole to nikdy nie je ľahké. Obzvlášť, keď nie ste zrovna najobľúbenejšou osobou na škole a vaši priatelia takisto. A keď ste k tomu ešte všetci zúfalí panici, ktorých debaty sa večne točia okolo sexu a dievčat, ktoré vás nechcú, priťahujete k sebe večne nejaké problémy a ste maximálne nekorektní, vznikne z toho vynikajúci komediálny seriál. Presne ako v tomto prípade, kde štvorica na pohľadanie spĺňa všetky atribúty spomenuté vyššie. V troch šesťdielnych sériách na diváka čaká jedno zábavnejšie a miestami nechutnejšie prekvapenie za druhým. Každý diel totižto pojednáva o nejakej inej akcii, ktorú sa táto štvorica zúfalcov rozhodne podniknúť. Či už je to návšteva zábavného parku, caravan kempu alebo nočného klubu v centre Londýna, všade (a zväčša neúspešne) poľujú na dievčatá a vymieňajú si svoje neexistujúce sexuálne skúsenosti. Divácka bránica tak dostáva viackrát za epizódu poriadne zabrať a môžem povedať, že som sa pri tomto seriáli nejedenkrát z chuti naplno zasmial. Áno, miestami je ten humor strašne lacný a pre niekoho možno až trápny, ale niekedy je dobré "vypnúť" a užiť si aj takýto druh zábavy. A navyše, ak niečo také hovorí Simon Bird so svojim zvláštnym britským akcentom a silnou iróniou, nemožno sa nezasmiať. "Feisty one, you are..." Práve na tomto type humoru sa snaží uspieť veľa seriálov či filmov, ale toto je jeden z mála prípadov, kedy sa to aj skutočne darí. Vďaka tomu boduje aj u divákov a krátkych osemnásť epizód v pohode zvládnete pozrieť za dva dni. The Inbetweeners je skvelou voľbou, ak si chcete pri seriáli oddýchnúť a úprimne sa zasmiať pri hláškach, ktorých sú jednotlivé diely plné. Nemiestne vtipy o sexe, pohlavných orgánoch, homosexuáloch, ľuďoch s Downovým syndrómom, postihnutých, britských stereotypoch a x ďalších veciach, na ktorých je možno až trochu nemiestne sa smiať, ale v tomto prípade si človek jednoducho nemôže pomôcť. Koniec koncov, ocenenie BAFTA by tento seriál asi nezískal, ak by to bola len nejaká skutočne lacná fraška. A to rozhodne nie je - je to ďalší dôkaz toho, že Briti na seriálovom poli akéhokoľvek žánru kraľujú svetu. ()

JohnnyBoy 

všetky recenzie používateľa

Dobrý koncept, výborné herecké výkony, první dvě sezóny docela proměnlivá kvalita, ale třetí série zařadila tento puberťácký seriál k opravdovým skvostům britské televizní produkce. Jinak výraz "Inbetweener" vnímám jtrochu jinak než je v popisku k seriálu. Dle mého názoru je "Inbetweener" myšlen v pojetí věku. Jsou to hiši trochu mezi...Mají již všichni ochlupené genitálie, ale pořád ještě neví, co s nima dělat. Bus Wankers!!! ()

Víteček 

všetky recenzie používateľa

Až moc neustále na jedno brdo. Je to opravdu jen sex, sex, sex, sex, sex, sex, chlast a sex. Jsou tam i zábavné části, ale je jich pomálu a obecně to bylo spíš utrpení a na můj vkus už byly postavy asi až příliš velcí loseři. Nikoho z těchto lidí bych rozhodně nechtěl za kamaráda a kdybych je znal, tak si myslím, že jsou spíš nepřátelé, protože je nespojovalo nic, kromě toho, jaký to byli nesympatičtí kokoti. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama