Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Součástí plánu na zničení Pozorovatelů je Michael – malý chlapec, kterého Pozorovatelé hledají. Michael nemluví a ani nereaguje na věci, které mu kdokoliv říká. Proto se Olivie spojí s Ninou – Olivie chce, aby jim Nina dala přístroj EKOK (na čtení myšlenek Pozorovatelů). Všichni se vydají do skladu Massive Dynamic, který Odpor používá k vyslýchání Pozorovatelů. Bohužel Michaelovy myšlenky jsou na stroj příliš složité, a tak je nedokáže přečíst. Proto se musí vydat zpět do ministerstva vědy a najít druhou část EKOKu a neurální adaptér. Mezitím Pozorovatelé odhalili, že Nina je na straně Odporu, a tak se rozhodnou vyslechnout všechny zaměstnance. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opäť nám ďalšia epizóda tejto sezóny pripomína tak trochu Mission: Impossible, čo je myslím celkom príjemné zistenie. Dočkáme sa úmrtia jednej dôležitej postavy, čo vzhľadom na to, že sa blížime k celkovému koncu, je celkom pochopiteľné a navyše je to aj dobre zmotivované. No a na záver prichádza jedno veľké prekvapenie, z ktorého asi málokto bude tušiť, čo nakoniec vyplynie. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Peter, Olivia, Walter a Astrid sa zúfalo snažia prísť na spôsob, ako komunikovať s malým Observerom Michaelom. Akonáhle sa ocitajú v slepej uličke, u Waltera sa začne prejavovať temná stránka jeho osobnosti a znova sa začína premieňať na toho človeka, z ktorého má oprávnené obavy. Koniec koncov bol náš tím odkázaní na Ninimu dobrú vôľu, čím ju žiaľ aj vystavili značnému nebezpečenstvu. V dôsledku toho bola jej pozícia nakoniec kompromitovaná a tak už nebolo pre ňu cesty návratu. Bez akéhokoľvek náznaku strachu sa postavila utláčateľom, s ktorými bola pripravená viesť dialóg, ktorý vyústil do vskutku dramatických rovín. A ako jej posledný akt vzdoru, bola neochota dať svojim nepriateľom nič iné, než len svoju krv. I Walterove rozpamätávanie sa na minulosť sa nieslo v znamení nostalgie. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama