Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walter se snaží vizemi o Septemberovi zjistit, kde se skrývá. Když se podívá z okna bytu, zjistí, že je v New Yorku v Mahnattanu u nějakého mostu. Windmark se vydá do roku 2609 a informuje hlavního Pozorovatele o nálezu Anomálie XB-6783746 (Michaela). Společně se rozhodnou, že musí chlapce chytit a zkoumat ho. Walter, Peter, Olivie a Michael se v New Yorku spojí se Septemberem. September má plán. Aby tohle všechno zastavil, musí chlapce dostat do roku 2167 a tam musí zabránit vývoji Pozorovatelů. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tempo sa nám trošičku ustálilo a prevláda komornejší prístup, čo vytvára jednak priateľské prostredie pre osobitné scény, ale zároveň aj podporujúcu atmosféru, ktorá sa stane riadne hektickou na konci. Walter vzhliada za veľmi oslobodzujúce tú skutočnosť, že si pamätá na všetky tie zážitky so svojím synom Petrom z druhej časovej roviny, že mu bolo umožnené vidieť život, ktorý nežil. Tento nádherný okamih mnou veľmi silno rezonuje. Následne sa stretávame so Septembrom, respektíve s Donaldom, ktorý ponúkne vlastnú perspektívu príbehu, na chvíľku zabehne i k mytologickému podkresu zrodu Observers, a nakoniec sa dostáva aj k ultimátnemu plánu, ktorý bude pozostávať z cestovanie v čase. Záver je vyskladaný z nervydrásajúcich sekvencií, pri ktorých nasajeme atmosféru thrilleru ako nikdy predtým. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dozvedáme sa, kto je malý pozorovateľ a akú funkciu má zohrať v záchrane sveta pre ľudí v roku 2036. Pozrieme sa aj do ďalekej budúcnosti, na začiatok 27. storočia. Tak ma napadá, čo chcieť od sci-fi viac. Tak sa nám ukazuje, o čom by presne malo byť samotné finále, ale asi nás ešte nejaké to prekvapenie čaká, keďže sme dostali silný cliffhanger. No a dozvieme sa aj to, v akom vzťahu je September a malé chlapča. No skúste hádať... ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama