Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pozorovatelé z budoucnosti posílají těm současným zásilky, v nichž jsou součástky na dokončení stroje, který by změnil ovzduší, aby bylo vhodné pro Pozorovatele. Lidé z odboje kontaktují Olivii a řeknou ji, že k dalšímu převzetí zásilky nesmí dojít. Peterovi zavolá Astrid, aby mu řekla, že další kazeta je obklopená hořlavinami, které tam Walter zapomněl. Lidem z odboje se podařilo chytit jednoho Pozorovatele, který měl u sebe přístroj k otevírání portálu a deník. Peter neví, jak sestrojit přístroj správně, a tak k tomu využije oko pozorovatele. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pozorovatelia pašujú zo svojej doby do prítomnosti zdroje na zlepšenie ich podmienok na Zemi prostredníctvom červej diery. Walter prichádza z teóriou, akým spôsobom z nej urobiť na strane odosielateľa dieru čiernu. Znie to dosť komplikovane, ale je to podané našťastie prehľadne a užijeme si aj zábery zo samotného prenosu cez priestor a čas. No a Peter asi nikdy nebol takto nekompromisný, počas celej epizódy doslova mučil jedného z pozorovateľov ako z dôb honby za čarodejnicami. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Udalosti po Henriettinom úmrtí nabrali prudký spád. Atmosféra je ponurá a nasiakla depresívnymi myšlienkami. Peter a Olivia trúchlia a oplakávajú smrť svojej dcérky, ich duše sa ocitajú v tej najhlbšej temnote, z ktorej niet návratu. Jedine ich láska im môže pomôcť prekonať tieto ťažké časy a vyšplhať sa z priepasti temnoty. Zároveň však toto pochmúrne obdobie má v moci ich ešte viac izolovať od seba a tomu sa snaží Walter za každú cenu zabrániť. Veľmi dojímavým spôsobom sa prihovára k Olivii, aby využili svoj smútok k posilneniu ich vzájomnej lásky. Lenže Petrom lomcujú také emócie ako hnev, zármutok a bolesť, že sa necháva zviesť na cestu pomsty, čím dopredu vykopal dva hroby. Peter je až príliš náchylný k emóciám a opantaný vášňou, čo zatieni jeho zdravý úsudok robiť dobré rozhodnutia. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama