Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Znetvořený muž se vloupe do bytu, kde zabije ženu, která mu před smrtí dá polibek. Walter Olivii ukáže plyšového medvídka, do kterého zabudoval malou kameru. Ze záznamů zjistí, že September dal Peterovi něco do oka. V Peterově oku je skryta adresa Septemberova bytu. Peter v bytě najde lokátor, který ho má dovést k důležité věci. Vrah z každé své oběti vytváří jakýsi parfém, aby k sobě vábil opačné pohlaví. To agenty dovede do firmy na parfémy, kde vrah kdysi pracoval. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nádherný príbeh o láske medzi Petrom a Oliviou, ktorá dokáže prekonať všetky prekážky. Olivia má za sebou naozaj emotívny deň, keďže ten emocionálny rozkol, kedy sa nechala naplno uniesť svojimi vášňami a na rovinu vyznala svoje city Petrovi, ju natoľko deprimoval, že nemá chuť ani silu v tom ďalej pokračovať. O svojom momentálnom psychologickom rozpoložení sa zverí Nine, ktorá naliehavo prosí, aby vyhľadala Walterovu pomoc. Každopádne počas riešenia záhady svoj názor znova prehodnotí, po novom už sa nemieni vzdať lásky a necháva spomienkam i pocitom voľný priebeh. Zatiaľ čo Petrovi sa podarilo prísť na spôsob, ako oslobodiť Septembra, načo sa od neho dozvedá, že svoju Oliviu mal po celý čas na dosah. A ten neskutočne podnetný okamžik znovuzjednotenia Petra s Oliviou ma dojal k slzám. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tu sa snažili tvorcovia nájsť čo najviac paralel medzi epizódnym príbehom a láskou medzi Peterom a Olíviou a myslím, že im to vyšlo na výbornú. Zápletka tak trochu vykráda Parfém: príbeh vraha, ale komu by zrovna podobná zápletka mohla vadiť, že. Podobne ani tu presne neviete, čo si o vrahovi myslieť, či náhodou nie je práve ten vyvolený, ktorý by urobil svet lepším. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama