Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Olivii jednoho rána v jejím bytě navštívila podivná modrá energie, která k sobě přitahuje kovové předměty. Walter se v laboratoři snaží přijít na to, jak toho muže, kterého vidí, vyfotografovat. V Oliviině tašce najde dopis, který poslali z léčebny, kde Walter pobýval. Olivie má rozhodnout, zda se tam Walter vrátí nebo ne. Astrid a Olivie se vrátí do Oliviina bytu hledat nějaké stopy po energii. V kameře Walter uvidí, že něco zavřelo Olivii v koupelně. Zvláštní ale je, že Walter to viděl předtím, než se to stalo. Přijde na to, že jeden chlapec (Cameron) z Jacksonville umí také manipulovat z kovy. Proto s Olivií vyráží do New Yorku pro odpovědi. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pozerať sa na nejakú modrú energiu je už po toľkých dieloch dosť klišé a príliš to nezaujme. Čo zaujme, je to, čo za ňou stojí. No a tu sa ukazuje, že zdroj je niekde inde, ako sa na prvý pohľad zdá. Ale bude to mať niečo spoločné s tým, s čím si myslíte, že to niečo spoločné bude mať. Znie to komplikovane, ale nie je. Prekvapivé nie sú určite posledné Oliviine slová v epizóde, ale otvárajú mnoho možností do budúcnosti. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Olivia sa prebúdza v prítomnosti nebezpečnej formy energie, ktorá ju od tohoto momentu neprestajne prenasleduje. Walter v tejto prízračnej entite vidí istú spojitosť s jeho experimentovaním s cortexiphanom, konkrétne odkazuje na subjekt, ktorý disponoval schopnosťou astrálnej projekcie. Keď sa Liv na konci stretne s týmto prízrakom, tak dá na svoje inštinkty a intuíciu, čo jej zabráni v jeho zničení. Vzápätí nato sa Petrove konečne podarí vrátiť na tento svet, avšak jeho uvítanie nebolo zrovna najprívetivejšie, nakoľko si naňho nikto nepamätá. Pri pohľade na vzájomné stretnutie Petra a Olivie som zostal rozčarovaný, keď si spomeniem na to, čím všetkým si už títo dvaja museli spoločne prejsť. Medzičasom sa Walter navzdory svojmu šialenstvo snaží všetkých presvedčiť o svojej príčetnosti. ()

Reklama

Reklama