Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podivný starý muž si ve svém bytě oholil hlavu, odříkal modlitbu a nasadil si masku. Toho večera maskovaný muž unesl malého chlapce. Když se o případ začne zajímat divize Fringe agent Broyles, odhalí, že je to stejný muž, který unesl jeho syna Christophera. Christopher útok přežil, ale oslepl. Olivie chce s Christopherem mluvit – mohl by ji říct něco o vrahovi. Jenže to agent Broyles nechce. Jeho manželka ho přemluví. Olivie si s Christopherem popovídá a ten jí řekne o podivné modlitbě. Přes jednoho reverenda zjistí, že jeden ze členů církve tuto modlitbu říká. Divize neváhá a jede za ním a nadobro skončí tohle šílenství, anebo ne? (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Paralelne s tým, ako sa Olivia snaží nájsť cestu späť domov, sa podieľa aj na prípade, ktorý sa týka únosu detí, z ktorých je následne vytvárané sérum proti starnutiu. Liv dokonca obetovala svoju prvotnú príležitosť na úteku na úkor varovania Broylesa o tom, že nebezpečenstvo ešte úplne nepominulo. Na oplátku za jej pomoc, sa Broyles zachoval ako charakter a neprezradil ju, aj keď si bol vedomý toho, že vie o svojom pravom ja. Nakoniec sa pod rúškom noci Livvy stretáva s Henrym, ktorý jej pomôže sa dostať domov. Oliv sa síce bola schopná spojiť so svojou domovskou realitou, ale žiaľ sa jej nepodarilo opustiť alternatívnu dimenziu, v ktorej naďalej zostáva uväznená. Avšak celá jej vynaložená námaha nebola úplne márna, keďže sa jej podarilo prísť na spôsob, ako kontaktovať Petra. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nie je nič horšie ako únos dieťaťa. No, asi je ešte horšie mu potom ublížiť, ale aspoň takto to zaznie v siedmej epizóde tretej sezóny Fringe. Padne tu aj meno Candyman, ale ide o samostatný príbeh bez spojitosti s "tým" Candymanom. "Prekvapivá" pointa vnímavejších divákov asi neprekvapí. Mimochodom príbeh Olívie 1 a Olívie 2 bol v tomto prípade zaujímavejší ako dej, ktorý začína a uzatvára sa iba v tejto epizóde. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama