Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peterovi zavolá podivná žena, která tvrdí, že nějaká dívka jménem Olivie je v jiném vesmíru. Následně Peter díky jedné frázi odhalí, že Olivie, která je v jeho domě, je Olivie alt. Olivie alt ho omráčí a uteče. V alt světě uvidí Broyles alt jak krutě zacházejí s Olivií z našeho světa, a proto se jí rozhodne pomoc s útěkem. Počítač alt Olivie zavede oddělení vzorce do obchodu s psacími stroji, kde je muž, který alt Olivii zná. Olivie alt se dostane na nádraží, kde na ni čeká někdo z alt světa. Olivie alt se s ním spojí, jenže FBI tam dorazila také. Pokud Olivii alt nezastaví teď, nebudou mít druhou šanci. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborná konfrontačná epizóda, ktorá je takmer bez chyby. Osobne ale chyby vidím v tom, že všetko ide akosi bez problémov, keď má niekto ujsť, i keď za pomoci dôležitej osoby, tak ujde aj zo stráženého zariadenia vlastne len tak, že prestrihneme na to, kedy je už po akcii. Ale skutočne ide len o malé nedostatky, emočne to funguje výborne, no chudák Peter, ale aj pôvodná Olívia. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh sa prelína medzi oboma dimenziami a tie jednotlivé prechody boli vizuálne skutočne fascinujúce. V našom svete sa Peter konečne dozvedá o Oliviinej skutočnej identite, avšak prílišne dlhé otáľanie viedlo k tomu, že si Liv uvedomila, že jej krytie bolo kompromitované. A tak požaduje od druhej strany naliehavú extrakciu, na čo oni reagujú s plánom vymeniť obe verzie Olivie medzi sebou, avšak s tým dodatkom, že tú našu nemajú v pláne nechať nažive. Predtým ju však ešte stihne navštíviť alternatívny Broyles, ktorý dá na jej slová a oslobodí ju, za čo však zaplatí svojim vlastným životom. Broyles si takýto smutný osud rozhodne nezaslúžil. Našťastie však získal čas pre Liv, aby sa premiestnila späť domov, kde na ako prvú narazí Astrid. Scéna z nemocnice medzi Oliv a Petrom bola dojímavá. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama