Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Měňavci z druhé strany zabili mladý pár a vezmou na sebe jejich podobu. Na místě činu nachází Oliviin tým něco jako vejce, ve kterém je třetí měňavec, kterému se transport nepovedl. Toho večera, když se na Zem ti měňavci dostali, televize v okolí začali na chvíli zrnit. Díky té nahrávce večerního zrnění v Massive Dynamic odhalili původ vysílání – z druhé strany. Thomas Newton řekl měňavcům, ať na sebe vezmou podobu dvou lidí – Bena McCalistera a Davida Wu – oba je totiž potřebuje k jeho plánu. Walterovi se podaří oživit třetího měňavce, který jim řekne, ať kontaktují Newtona a Daniela Veronu, který je pro tuto operaci nějak důležitý. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda, kde jedna postava prezrie a dozvie sa pravdu o svojom pôvode. Čiže ide o jednu z najdôležitejších epizód vôbec, pretože sa mení celá dynamika vzťahov medzi hlavnými postavami. Keďže ide o polonadväznú serialitu, tak tu nie je príliš veľa cliffhangerov, ale teraz budete mať nie že chuť, ale budete pociťovať nevyhnutnosť si ihneď pozrieť nasledujúcu časť. Agenti z druhej strany si pripravia celkom solídny plán, je slušne na obrazovke prevedený, ale mohol byť ešte viac. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Newton, Shapeshiftery, aj ich embrya, toto je predzvesť niečieho kolosálneho. Náš vesmír s tým paralelným nie je synchrónny, každý vibruje na rôznych frekvenciách. Každopádne existuje tiež vzácny okamžik, kedy sú oba perfektne zladené, a tohoto sa Newton snažil využiť. Umiestnil tri harmonické tyče do rovnostranného trojuholníka, rozvibroval ich na správnej frekvencii a tak na rovnakých pozíciach v oboch vesmírov vznikol vzájomný prienik. Taktiež sa do toho zapletie i osobitejšia rovina príbehu, ktorá sa vzťahuje na Petrov pôvod a pomer medzi octom a synom. Potom, čo Peter zázračne prežije vibrácie z Newtonovho zariadenia, si uvedomí, že pochádza z druhej strany, čo vedie k nepríjemnej konfrontácii s Walterom. Aj Petrove rozpovedanie sa o matkinej smrti pred Oliviou bolo velice pohnutlivé. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama