Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá budova jedné newyorské firmy je dána do karantény poté, co tam muž zkolaboval a vystříkl na ostatní z jeho úst svou „nakaženou“ krev. Olivie zjistí, že muž se jmenuje Vandenkemp a žádné spojení mezi ním a firmou není. Walter se snaží ze získaných vzorků zjistit o jakou nákazu se jedná. Následně jedna z nakažených vyskočí z budovy. Peter ženě chtěl pomoct, ale sám spadl na jednoho z mrtvých nakažených a sám se nakazil. Protože je Peter také nakažený, vytáhne z kapsy Vandenkampa klíče, které jsou od jeho auta v garáži. V autě Olivie najde něco, co by mohlo zabránit nákaze. Walter ví, jak vyrobit protilék, ale někdo se musí dostat do budovy a zapnout systém ventilace – aby se lék rozšířil. Je to jediná možnost vyléčit všechny, proto musí jednat rychle. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neskutočne vyhrotená a emocionálne koncipovaná epizóda! Výšková budova bola kontaminovaná smrteľným vírusom, a aby sa zamedzilo ďalšiemu šíreniu, bola nariadená prísna karanténa pre všetkých zhromaždených, Oliviu a Petra nevynímajúc. Liv a Peter sa zasekli v epicentru tohoto všetkého a aby toho nebolo málo málo, Peter sa týmto vírusom aj nakazil. Ten zdrvený Olivinin výraz na tvári, keď sa Peter zúfalo snažil zo seba vydrhnúť túto kontamináciu vírusom, ma zbavil všetkých slov. Nasledovalo intenzívne ticho, ktoré bolo umocnené ich vzájomnými pohľadmi do očí. A emóciami sa nešetrilo ani potom, čo sa Livvy stala svedkom jeho premeny, rozsudku smrti i vzájomnej konfrontácie. Anna Torv a Joshua Jackson vnášajú do svojich postáv neuveriteľnú hĺbku a medzi oboma hercami panuje impozantná chémia. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Budova v karanténe, kde som to len počul... aha... dobre, tak máme tu predsa len o niečo ničivejšiu nákazu než koronu (myslené v rýchlosti a priebehu infekcie) a je fajn vidieť občas diel Fringe, kde sa pracuje iným spôsobom s priestorom a tempom príbehu. Občas, možno aj častejšie, si možno spomeniete na The Thing (a nniekoľko klaustrofóbnych zombie záležitostí), ale na príšery, tentokrát, zabudnite. To platí ako pre porovnanie s The Thing, tak aj s explicitnejšími epizódami Fringe. ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama