Reklama

Reklama

Hrdinkou modernej hudobnej verzie príbehu o Popoluške je stredoškoláčka Mary (Selena Gomezová), ktorá žije s macochou a dvoma nevlastnými sestrami, ktorým musí posluhovať, v San Fernando Valley. Keď však do mesta zavíta slávny Joey Parker (Drew Seeley) a hľadá tu novú tanečnicu pre svoj klip, Mary, ktorá tanec miluje, urobí všetko pre to, aby zvíťazila v súťaži a získala Parkerovo srdce. Na maškarnom plese ho pri tanci okúzli, ale zmizne skôr, než mu stačí povedať svoje meno. Mladík sa ju snaží nájsť, ale Maryine sestry spolu s Joeyho expriateľkou vymýšľajú plán, ako tých dvoch rozdeliť. Skoro sa im to podarí, ale rozprávkový príbeh predsa musí mať šťastný koniec… (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (98)

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

A zase jedna popelka, zase o něco jiné ztvárnění oblíbené pohádky, tento film bych zařadila k těm průměrným, nedalo se od něho čekat něco závratného, ani to nebyl až tak úplný propadák, jde o pohled na věc, tenhle film by se mohl srovnat s tanečními komediemi, ale jen velmi okrajově, není nic, co by se mi na této komedii nelíbilo, lépe lze vyjádřit, že nebyla úplně obvyklá, zase se režisér podíval na pohádku jiným úhlem, takže jako závěrečné zhodnocení bych napsala, že se to rovnalo ostatním průměrným komediím, doporučila bych ho lidem, kteří chtějí jen něčím vyplnit čas, u tohoto filmu jednoduše smíchali moderní styl a klasiku. ()

michael.film 

všetky recenzie používateľa

Druhá časť filmovej série Cinderella Story. Prvá časť bola omnoho zaujímavejšia. Ale aj v tejto časti som našiel nejakú iskru. Bavilo ma sa pozerať na Selenu ktorá sa snažila o atmosféru nejakého tušenia že sa okolo nej deje niečo popoluškenského. Malá ale za to celkom zábavná snímka nieje úplne na zahodenie. Finále bolo tak stredne lebo skvelé naozaj nebolo no na odpad tiež nie, najlepšia scéna - Tancovanie pri zrkadle. ()

Reklama

Estrellita 

všetky recenzie používateľa

Hele, proč nee? Je to sice naivní, přeslazená pitomost, která láká diváky na roztomilý ksichtík Seleny Gomez... Ale taneční scény jsou vesměs zajímavé a příběh se od "Popelek" taky trochu liší. Líbili se mi i oba "vedlejšáci". Naopak protivná mi byla šeredná sokyně (v Moderní Popelce je aspoň hezká) a naprostá absence logiky (příliš i na americkou teen komedii). 40% ()

malyLibor 

všetky recenzie používateľa

Popelku já můžu v takřka jakémkoliv balení, ale když ji hraje nádherná Selena Gomez a místo holoubků má stejně pěknou kamarádku Jessicu Parker Kennedy, které vypomohou strýcové bratrance jejího kluka (nebo jak to tam bylo), princ je v pohodě a jeho kámoš ještě víc, pak dávám 90%. Nene, ještě musím přidat 1% za tu šílenou macechu v podání Jane Lynch... ta byla opravdu úžasně hnusná a připomněla mi jednoho chlapa od nás... No, a vida, je tu zase 5 hvězd jako vyšitých :-) ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Takto to dopadne, keď sa vyberie to najhoršie z príbehu o Popoluške a nevhodne nasadí do tínedžerského tanečného filmu. Teda zlá macocha, zlé sestry, úžasný princ a namiesto stratenej črievičky vreckový prehrávač. Príbehovo je to nulové, ale Selena mala už vtedy niečo do seba, tanečne aj herecky. Tak za ňu jedna hviezda. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • Selena Gomez před natáčením absolvovala čtyři týdny tanečního tréninku. (ČSFD)

Reklama

Reklama