Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ostrove blízko pobrežia Severnej Ameriky miestny obyvatelia bojujú so strašnou zombie epidémiou dúfajúc, že sa nájde liek, ktorý vráti (ne)mŕtvych späť k ich ľudskej podobe. (Tony DiNozzo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (193)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $4miliónyTržby USA $101,740Tržby Celosvetovo $384,000Tržby za predaj DVD v USA $2,356,285 //počet predaných kusov 142,978║ béčkový príbeh ale újde, zombíkov o kúsok posúva ďalej, občas nejaký ten vydarený fór či dobrý nápad, dalo sa /55%/ ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Tenhle snímek trochu vybočuje z řady Romerových zombie hororů, protože o "mrtvohlávky" tu ani tak moc nejde. Jde tu vlastně o boj mezi dvěma znepřátelenými rody, kteří kvůli své zatvrzelosti a nadutosti přináší zkázu svému okolí. Je to taková zombie předělávka Romea a Julie. Po Deníku mrtvých potěší opět celkem neznámé, avšak dobře zvolené obsazení. Režisér opět nezklamal. ()

Reklama

Popluh 

všetky recenzie používateľa

Romero i přes svůj celkem úctyhodný věk potvrzuje výbornou formu v novém miléniu. Jeho Survival of the Dead je jiným filmem než Land of the Dead a pochopitelně i silně odlišným od Diary of the Dead, přesto se Romero ani tentokrát nezbavil svých trademarků. Zombie motiv opět používá ke kritice společnosti, kterou tentokrát vystavuje faktu, že zatímco zombie se jsou schopni učit novým věcem, zatímco lidé zůstanou lidmi. Samotný závěr je pak skrz na skrz výborný. To vše v hávu jakéhosi zombie westernu s neskutečně vtipnými a originálními způsoby likvidace, kde byste na "Zombie kill of the week" nominovali hned několik kousků. U mě spokojenost. 70 % ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Romero do tretice v novom mileniu a do tretice u mna za plny pocet. Pritom je to stale ten isty, ucinny recept. Skvela zanrovka, ktora potom co jej (pribehom jemne zviazany) predchodca reflektoval vlastne pole, sa tentokrat neboji smelo vykrocit dalej a stale v sebe nesie ucinnu socialnu kritiku / satiru v jednom. Nehovoriac o tom, ze pocet skvelych napadov a gagov je tu v miere, ktore by vystacil aj na dalsie pokracovanie, ktoremu sa vobec nebranim. ()

Ruut 

všetky recenzie používateľa

Celkově mezi zombie filmy to jde, na Romera dost slabé. Schválně to má takový nádech sedmdesátých let a dokonce Survival pokračuje ve vyprávění původní linie, která se nese hlavně v prvních třech Romerových ... Dead filmech - zombíci už dokonce nacházejí východisko ..., jenže slaboučký čajíček. Veškeré střety spočívají ve střílení na zombíky z pušek - nic překvapivého a originálního. masky jsou vyloženě nezajímavé a obyčejné (to bych bral jako návrat ke kořenům), stejně jako vše ostatní. A snaha být občas komediálně vtipný vše totálně dodělává. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Tomboy (Athena Karkanis) má ve filmu zbraně Beretta 92 F ráže 9x19 mm a M16A4 ráže 5.56x45 mm. (dc125)
  • Film bol natočený v Kanade a všetci herci, ktorí v ňom účinkujú, pochádzajú z tohto štátu. (MetalMesiah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené