Reklama

Reklama

Jeden z najväčších outsiderov strednej školy, Denis Cooverman (Paul Rust), počas rozlúčkového promočného prejavu vyzná lásku obľúbenej a krásnej roztlieskavačky Beth Cooperovej (Hayden Panettiereová), všetci študenti razom stratia reč. Prekvapenie by pokojne vyšumelo do prázdna, veď kto by úbožiaka Dennisa bral vážne, keby... Keby sa v Denisových dverách v noci neukázala krásna Beth so svojimi dvoma kamarátkami, aby mu ukázali, ako perfektne treba stráviť noc plnú pijatiky a zábavy. Denis na okamih zostane paf, hoci Beth pôvodne pouval, ale neveril, že príde. Potom sa hrdinsky usiluje držať krok s Beth a zároveň sa musí mať na pozore pred Bethiným šialeným expriateľom Kevinom (Shawn Roberts) a jeho naštvanými kamarátmi, ktorí ho vinia z toho, že sa Beth s Kevinom rozišla. To sú však len prvé prekvapenia zázračnej jedinečnej noci... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama