Reklama

Reklama

Jeden z najväčších outsiderov strednej školy, Denis Cooverman (Paul Rust), počas rozlúčkového promočného prejavu vyzná lásku obľúbenej a krásnej roztlieskavačky Beth Cooperovej (Hayden Panettiereová), všetci študenti razom stratia reč. Prekvapenie by pokojne vyšumelo do prázdna, veď kto by úbožiaka Dennisa bral vážne, keby... Keby sa v Denisových dverách v noci neukázala krásna Beth so svojimi dvoma kamarátkami, aby mu ukázali, ako perfektne treba stráviť noc plnú pijatiky a zábavy. Denis na okamih zostane paf, hoci Beth pôvodne pouval, ale neveril, že príde. Potom sa hrdinsky usiluje držať krok s Beth a zároveň sa musí mať na pozore pred Bethiným šialeným expriateľom Kevinom (Shawn Roberts) a jeho naštvanými kamarátmi, ktorí ho vinia z toho, že sa Beth s Kevinom rozišla. To sú však len prvé prekvapenia zázračnej jedinečnej noci... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (143)

Sfinkter 

všetky recenzie používateľa

Columbus je zkušený režisér a na kontě má hodně slušné komedie v čele s kultovním Sám doma a mou oblíbenou Mrs. Doubtfire. Všechno své umění umí zužitkovat, ale v teen komedii se bohužel musíte ohánět i trapnými momenty. Těch je zde dost, ale také je zde spousta srandy. Celý komentář jsem napsal s dvouhvězdičkovým bodováním. A kašlu na to, dávám za tři. ()

darkreider 

všetky recenzie používateľa

"Ó, jedným slovom bieda", ako sa spieva v jedne piesni od Slížov. Jedna hviezda za vet towel fight a ostatné narážky a citáty na filmy. Inak tento crap nemá nič, čo by mohlo potešiť môjho filmového ducha. Humor na nule, dvaja retardi v popredí a pár, skutočne len dve, pekné ženské. Teenagersky vymazaná, nezábavná nuda, ktorá je najhutnejšia v prvej hodine, potom je tu snaha na "vážny"(brať s rezervou, žiadna dráma sa nekoná) odklon k nejakým tým problémom dospievania a rodiny a bla bla bla. ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Hmm. Bola to taká blbústka. Zo začiatku ma to otravovalo ale sem tam som sa zasmial. Hayden je očarujúca a vie sa perfektne smiať, vie sa zvodne tváriť, ale na nejaký super hercký výkon to nebolo. Film sa po slbašom až trápnom začiatku solídne rozbehne (možno sa ani nerozbehne ako sa človek aklimatizuje) a je to solídna zábava. Celkom som prekvapený, že to režíroval Columbus. Každopádne výsledok lepší než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Aj keď chyby by som mohol menovať do nekonečna, ale dnes som sa rozhodol by štedrý. A v rámci žánru je to vcelku nadpriemer, alebo slušný priemer. ()

noby 

všetky recenzie používateľa

Přestože filmem prosakoval příjemný přístup, kde hlavní ňouma je opravdu ňouma, hlavní kráska není až tak úžasná a konec není ták sladký, a dialogy byly místy realistické, smysluplné i vtipné zároveň, zbytek filmu se držel na té nejslabší žánrové úrovni včetně povinných úliteb americkému teenagerovi. Škoda. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $18miliónovTržby USA $14,800,725Tržby Celosvetovo $16,382,538Tržby za predaj DVD v USA $6,268,469 //počet predaných kusov 385,304║ otravná vývarová trapošina, ktorá najviac mrzí preto že to je od skúseného režiséra ako Chris Columbus, ten teda riadne klesol, úplne mimo misu /15%/ ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama