Reklama

Reklama

Posadnutá

  • Česko Posedlá (viac)
Trailer

Keď sa úspešný finančný poradca Derek Charles (Idris Elba) so svojou milovanou ženou Sharon (Beyoncé Knowles) a synčekom Kyleom (dvojčatá Nathan a Nicolas Myersovci) prisťahuje do novej štvrte v Los Angeles, zdá sa, že všetko bude dokonalé. Potom však do firmy nastúpi na záskok krásna Lisa (Ali Larter) a Derekov život naberie podivný obrat. Vďaka jedinému zle pochopenému rozhovoru na firemnom večierku, keď sa ju Derek snažil utešiť, keď plakala kvôli priateľovi, sa totiž naňho Lisa nezdravo upla, je ním doslova posadnutá a začína sa kruto zahrávať s Derekovou kariérou, jeho manželstvom i životom. A zjavne sa nezastaví pred ničím... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (156)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kvalitné herecké obsadenie v bežne, jednoduchej a predvídateľnej dráme. Takých sa v televíziách objavuje na tony a film spĺňa parametre TV filmu, no niečoho viac ako sa vydáva. Toto bolo čisté nalákanie diváka na známe tváre a podraz v podobe stokrát opísaného scenára. Celý príbeh aj so záverom dokonale spadá do kategórie klišé. ()

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

"Posedlá" nedisponuje ničím, co už tady někdy ve filmu nebylo. Proč ne, každý hledá někde inspiraci. Idris Elba v roli Dereka, šťastně ženatého se Sharon (Beyoncé) má prostě smůlu. Jako náhradu za nemocného asistenta mu pracovní agentura přidělí atraktivní Lisu (Ali Larter). Ta od prvního setkání s Derekem nemyslí na nic jiného, než jak ho svést. Posedlost dívky nezná mezí...S "Posedlou" jsem prostě strávil skoro dvě hodiny až do předvídatelného finále. Škoda jen, že napětí není více stupňované. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $68,261,644Tržby Celosvetovo $73,830,340Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,895,975 //počet predaných kusov 43,772Tržby za predaj DVD v USA $20,989,584 //počet predaných kusov 1,123,660║ Až nečakane úrovňou slušný a stráviteľný thriller, kde sa nájde klišé ale v prijateľnom množstve, elektrizujúca Ali Larter akoby malo vo filme o 10rokov menej, normálne som po celý čas váhal či je to fakt ona, Beyonce Knowles je skôr do počtu ale aspoň na konci si to trošku vynahradí. /70%/ ()

cab 

všetky recenzie používateľa

Proc proboha s eroticko-elektrizujiciho-thrilleru se musi podle hollywoodske sablony natocit pristupny filmecek, aby ho pochopila i ta nejjednoduseji smyslejici nana a nedaval smysl me, protoze mi nestacily prsty na jedne ruce, abych spocital zachvevy meho tela nad ubirajicim se smerem celeho veledila, ktere slo sledovat jenom kvuli sexbombe s hlasem slavice, ale ne herecce (Beyonce)?! 35% ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Ty snad máš v prdeli podkovu. Jseš největší klikař, kterýho znám." To si Derek rozhodně nemyslí, ale já tvrdím, že pokud se má někdo pokusit rozvrátit mou skvělou rodinu, tak cosi vypadajícího jako Lisa považuju za ideální volbu. Ovšem Derek se ani nenechal pořádně znásilnit, takže mi nebylo příliš příjemné sledovat tohoto dobráka, kterak se zmítá v nastražené pavučině lží lstivé krásky a přitom nenalézá příliš pochopení ani u manželky. Ještěže dámy nakonec pochopily, co chce divák nemrava vidět, dospěly k poctivé fyzické konfrontaci a daly mi tak důvod udělit druhou hvězdu. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (7)

  • Aj keď Beyoncé v tomto filme nespieva, predsa na konci odznie jej pesnička z nového albumu "Smash into you". (ČSFD)
  • Derek Charles (Idris Elba) nosí hodinky značky Counterfeit Omega Speedmaster. (dyfur)

Súvisiace novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (viac)

Reklama

Reklama