Reklama

Reklama

VOD (1)

Robert „Fish“ Fishman (Rainn Wilson) bol pred dvadsiatimi rokmi bubeníkom v známej rockovej kapele Vesuvius. Nahrávacej spoločnosti sa však nepozdával, a tak dala kapele na výber – buď Fish alebo skvelá kariéra. Túžba po sláve bola veľmi silná a Fish rýchlo prišiel o vysnenú kariéru. Vtedy sa zaprisahal, že s hudbou raz navždy skončil. Teraz však dostane úžasnú druhú šancu, aby sa znovu ocitol na výslní slávy. Synovec ho požiada, aby sa stal členom stredoškolskej garážovej kapely, čo Fish bez váhania prijme, aby svetu ukázal, kto je pravý rocker. Slávnostne si sľúbi, že konečne sa posadí na pomyselný rockový trón, na ktorý má podľa vlastného mienenia jasný nárok. Pre jeho mladších spoluhráčov sa tak začína tá najdivokejšia životná jazda... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (131)

pugs 

všetky recenzie používateľa

"Budeš mít víc koček, než v městském útulku. Sežeň si dva ptáky." Robert Fishman, prezývaný Fish, mohol mať kariéru, o ktorej sníval, no sen sa nesplnil. O 20 rokov si to mlže zopakovať. Rocková komédia, ktorá ničím nenadchne a príbeh je 100krát opakovaný, že už vás nič neprekvapí (románik na konci, všetko sa skončí dobre; toto nie je spoiler, to tušíte od začiatku). No od rockových komédíí, ktoré nám napríklad dodal Jack Black nesiaha Rocker ani po päty. A úprimne? Radšej by som si vypočul Vesuvius na playback ako ešte raz A.D.D. Pop nemám rád a podstivý rocker ako bol Fish? To už v žiadnom prípade:-) 6/10 ()

Pekisan 

všetky recenzie používateľa

Ja tak milujem happyendy:) komedia klasickej schemy: prehra - nova sanca - radoby prehra - vyhra so stastnym koncom. Smial som sa a nenudil. Postavy su viac uveritelnsie ako vo vacsine americano filmov a keby tam bolo trocha dobreho rocku tak prisaham dam tam 4 superstary. Ale ta hudba bola fakt sracka. ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Uletený hlavný hrdina by si mohol podať ruku s Jackom Blackom a optimálne si s ním zahrať v ďalšej rockerskej šialenosti. S Blackovou Školou ro(c)ku je tu viacero styčných plôch, dejový oblúk je skoro totožný rovnako ako hlavná postava a je to takmer rovnako zábavné (+ tu navyše hrá moja obľúbený Emma Stone). Do vôd vysokého nadpriemeru sa tento film v mojich očiach nedostal, bavil som sa, ale chcelo by to viac. 7-/10 ()

lardko 

všetky recenzie používateľa

Rainn Wilson byl pro mě neznámý člověk. Nikdy jsem ho v ničem neviděl hrát , až do chvíle než jsem viděl tento film. Hned mě zaujal , a překvapil jaký je to skvělý herec. Hned jsem si ho zamiloval. I tenhle film jsem si dost zamiloval , přišel mi dost skvělý , vtipný a nabitý skvělou hudbou. Strašně se mi líbila ve filmu skupina E.D.D. , a vesuvius. Herci byli úžasný , a všichni uměli podle mě dost dobře hrát. , ale jedné věci si nemůžu pomoct , nevím jestli to bylo naschvál , nebo mi to tak jen připadalo , prostě si myslím že tenhle film byl parodií na školu rocku. Možná jo , možná ne. Ale i tak si myslím že tento film je o dost lepší než škola rocku. Tenhle film mám nahranej , a zatím mě to neomrzelo. Film není vůbec nudný , naopak v každé scéně jsem se dost smál. 100%. ZA ŠECHNO !!!!!! ()

Icefist 

všetky recenzie používateľa

Objektivně to je asi na hvězdy tři a sedmdesát procent. Jenže recenze je vesměs hodnocení subjektivní. A protože bigbít je moje srdeční záležitost, tak si musim trochu přisadit. Sice zdejší rock je ten klasickej vyměklej filmovej, ale to už se holt nedá nic dělat. Vtípky se povedly vymyslet solidní a nejednou jsem se u nich nejen ušklíbl, ale i nahlas zasmál. Fish je magor, jak se sluší a patří a Wilson zahrál skvěle. A i zbytek herectva se k němu podařil šťastně vybrat. 80 % Oblíbená část- Fish VS dodávka se zbytkem Vesuvius ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)

Reklama

Reklama