Reklama

Reklama

Recenzie (11)

kitano 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane je to sice prehryznutelna, ale aj tak priserna bachorka a na druhej strane je to exbicia Marka Zarora, ktory ma potencial stat sa novou martial-arts hviezdou. Akcie nieje vela a v 90% percentach Markovi pomaha strih a kamera, no aj tak je jasne, ze ten chlapik sa hybe naozaj skvelo a je schopny vysrajat naozaj paradne akrobaticke kusky. Za pomoci poriadneho stunt-teamu, vyssieho rozpoctu a scenaru, ktory by bol aspon lepsi ako tento, by sme sa mohli dockat spickoveho akcneho narezu. Treba len dufat, ze tu sancu Marko dostane, a tento film sa nestane len vyhasnutou hviezdickou nadejneho talentu. (6/10) ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Jediné čo ma donútilo pozrieť sa na poloamatérsky Chílsky akčák je samozrejme Marko Zaror, borec ktorý dokáže neuveriteľne rotovať vzduchom. Tuto hrá nejakého fagana čo sa snaží očariť jedno dievča a poritom ho občas niekto zmláti. Raz príde do mesta korpulentný zloduch s cool pazúrnatou palicou a rozpúta teror. Zabije jedného arabáča, hrdinovu matku a japončíka zavesí na reťaze. Taktiež hrdina skončí s rozbitou držkou, ale ten sa vydá na cestu a stretne chlapíka čo vyzerá ako schudnutý bud Spencer, čo je v skutočnosti majster bojových umení. Ten mu dá hneď skraja vypiť nejakú samohonku po ktorej sa prebudí nahý v púšti, čo je asi nevyhnutné pre začiatok výcviku. Samotná tréningová sekvencia je potom dosť smiešna, Marko pred pozadím s namaľovaným západom slnka stále opakuje dva druhy skokov a snaží sa majstrovi zobrať z ruky orech či-čo. Vážne kurevský drill ako v Šaoline! Každopádne stále žiadna akcia, len sa v pomalom tempe kecá a občas niekto schytá zloduchovým pazúrom. Vo flashbackovej scéne s brušnou tanečnicou som už začal škrípať zubami a to bolo tuším ešte pred polovicou. Napokon marko vytiahne mamin rúž, pomaľuje si bojovo tvár, nasadí ostruhy a poriadne krvavo zmasakruje zástup grázlov v podstate jedinej regulérnej akčnej sekvencii. A kopať teda sakra vie, to človek len čučí. Súboj s hlavným zloduchom mi potom prišiel len taký kvázi, pretože ten vyzerá skôr ako operný spevák, zjavne bojovať nevie a robí iba nevyhnutné decentné pohyby v štýle Davida Carradina v seriáli Kung-Fu. Hlavné slovo má teda strih a komická snaha o dramatický efekt. A keď už sme pri tom, srandovný bol aj ten trpasličí Obi-Van v chajde na útese. Kiltro je z väčšej časti nudná telenovela, z technického hľadiska celkom slušne zvládnutá a s imitáciou Morriconeho westernovej hudby navrch. ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

No, na to, že to je z Chile, to dopadlo ještě slušně, sice hodně velká část je spíš nuda a příběh radši ani nemá cenu komentovat, ale je na tom vidět, že kdyby byl lepší scénář a víc prachů, tak Ernesto Díaz Espinoza by z toho spolu s Markem Zarorem udělal pořádnou řežbu, protože i těch pár soubojů, co rady je, je natočených fakt hustě a zejména porcovačka v uličce za pomocí čepelí na botách je fakt perfektní, i když trošku úsměvná. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Všechno podstatné zde již bylo napsáno ... Dlouhá stopáž, jen 3 souboje, digitální krev (ta mi zas tak nevadila ...), v podstatě to vypadá jak romantická telenovela, krásná hlavní hrdinka, trapnej záporák ... Marko Zaror je ale fakt borec, to je prostě vidět, v saltech a kopancích si nezadá skutečně ani s Adkinsnem, takže jsem na jejich duel v Undisputed III skutečně zvědavej ... Tohle je zvláštní film, vyplatí se jej vidět, ale je to zdlouhavá nuda ... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mix telenovely a klasickeho martial arts filmu uz z principu nemohol dopadnut dobre. Marko Zaror ma evidentne talent, ale film obsahuje asi tak 10 minut slusnych bitiek a 80 minut neskutocne nudnej romantiky v dost amaterskom prevedeni. Fakt neviem komu je tento film urceny. Chlapi si od nudy ohryzaju nechty na vsetkych rukach a nohach a zenske neznesu tych niekolko minut zbytocne krvavych mlaticiek. Pokial toto malo uspech, tak v Chile ziju divny ludia. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Marko Zaror ve filmu nejenže hrál, ale byl také výkonný producent a choreograf bojových scén. (Rominator)

Reklama

Reklama