Reklama

Reklama

Neporaziteľný bojovník

  • Česko Kybernátor (viac)
všetky plagáty
Trailer

Byl stvořen, aby zabíjel a sám byl nesmrtelný. Je výsledkem tajného vojenského programu na výrobu takzvané „lidské zbraně“. Genově upravený, speciálně vycvičený smrtící zabiják s nadprůměrnou inteligencí má všechny předpoklady stát se nadřazeným druhem lidské rasy. Nese krycí označení I.S.A.A.C. (Intuitive Synthetic Autonomous Assault Commando – intuitivní syntetizované autonomní útočné komando). Když si po „probuzení“ začne uvědomovat sám sebe, rozhodne se uprchnout z tajných laboratoří, kde byl stvořen, a hledat vlastní identitu. Pravda o jeho původu je však krutá... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (35)

Deratizer 

všetky recenzie používateľa

Přesně typ videobéčkového filmu, které letěly v 90tých letech. Je to vyloženě akční film na způsob Van Dammových béček, akorát že Van Damme měl charisma a byl v 90tých letech megahvězda akčních filmů a kromě toho měly ty jeho trháky celkově vyšší rozpočet, čili kvalitnější a nabouchanější akční scény. Zde je jen jeden výbuch na konci. Jinak herecký výkon hlavního hrdiny jakožto kyborga není žádná sláva, film je klišovitej, kopíruje jak chování postav tak scény např z Universálního vojáka. Svým způsobem je tento film takovej pozměněnej a lacinější odvarovej klon Universálního vojáka jak inspirací scén, tak charaktery a vzájemnýho vztahu dvou hlavních postav. Chcete li vidět film, kde Van Damma imituje jiný herec, tak se na to podívejte. Pro náročné to bude ztráta času. Za první zkouknutí tři hvězdičky, při druhém zkouknutí už by to bylo o jednu méně. Nepochopil jsem jeden úlet ve filmu. Kyborg jde v noci do lesa hledat ztracenou holčičku a jak ji postupně najde, je najednou den jak vyšitý. A když ji dovede zpět, je zase noc, Co to mělo jako znamenat??? ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jedna sa o ultranizkorozpoctovy klon Univerzalneho vojaka. Od filmu som vela necakal a bol som milo prekvapeny tym, co ponuka. Samozrejme s mikrorozpoctom sa neda natocit ziadny megafilm, takze akcnych scen je poskromne (ale su aspon celkom zrucne a prehladne natocene), herci su v lepsom pripade TV vysluzilci (stale sympaticka Tiffani-Amber Thiessen a zabavny zaporak Bruce Greenwood) v horsom debutanti (hlavny hrdina Rich Franklin so sympatickym Rain Manovskym kukucom), ale vdaka evidentne uprimnej snahe natocit nieco slusne (vidno ze reziser John Stead pri svojom posobeni ako kaskader pri ackovych filmoch predsa len nieco pochytil) sa vlastne jedna o jednu triedu lepsi film ako vacsina sucasnych Seagaloviek a Lundgrenoviek. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý akčný film. Má dobrý príbeh o upravenom vojakovi, ktorý unikne z výskumného zariadenia, vezme k sebe policajtku a snažia sa uniknúť pred vedcami a najatými žoldniermi a zároveň zistiť pravdu o vojakovej minulosti a celkovom výskume. Spracovanie sa mi páči, síce dej je maximálne jednoduchý a priamočiary, dokonca sa ešte aj odohráva na dosť malom priestore, ale stále sa niečo deje, prakticky tu nie je ani úvod, film sa hneď začne útekom zo zariadenia a na tej krátkej dĺžke ani nemá ako nudiť, rozhodne príjemné pozeranie celý čas. Akcie je tu veľmi málo, čo je škoda, lebo je celkom vydarená. Sú tu prakticky len dva súboje, z toho jeden hneď na začiatku, pričom oba sú o rýchlom zneškodnení skupiny protivníkov a pozerá sa na ne dobre a ešte je tu aj trochu strieľania. Ale prekvapilo ma tu minimum zabíjania, v podobných filmoch, kde je hlavný hrdina vyrobený dokonalý vojak očakávam v akcii nemysliaci vražedný stroj, ktorý nekompromisne likviduje všetkých nebezpečných protivníkov, či už ručne alebo strelnou zbraňou, ale tu nie a zabije iba minimum ľudí v úplnom závere. Najviac sa mi páči záverečný súboj s vojakmi. Herecké obsadenie je celkom slušné, síce až na jednu výnimku je úplne neznáme, ale hlavný hrdina mi po chvíli sadol, policajtka tiež nie je zlá a záporáci sú bez problémov. Réžia a technická stránka nie sú ničím výnimočné, ale nesklamali. Kybernátor je taký malý príjemný akčný film, na ktorý sa dobre pozerá a nemá čím uraziť. Keby mal viac akcie, tak hodnotím ešte lepšie. Objektívna kvalita filmu- 58%, film sa páči mne na 64%. ()

Pecival 

všetky recenzie používateľa

K uzoufání nudné béčko, které ani není špatné tím zprávným způsobem. Podle názvu a textu distributora (ne toho co je tady) jsem očekával nějakou monstr nablblou řež, ale jak jsem byl zděšen, když jsem zjistil, že oni se snaží vyprávět příběh. No potěš. Ženská teda není zrovna žádná kráska (hodně jemně řečeno) a ani Rich Franklin není nějakej extra charismáč. Když už ale získám do filmu UFC šampióna, mohl bych tam hodit pár bitek, ale ne. Akce je k uzoufání málo, navíc je vcelku o ničem. Jednu hvězdičku za úplný závěr. Radši si pusťte pár jeho zápasů, to je určitě zajímavější. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě povedený film. Sám se divím že takovýhlemu filmu dávám tak přemrštěné hodnocení. Ale ten film má pár věcí který mám rád. Třeba zábavnost která tu je na prvním místě sám režisér asi věděl že točí béčko a tak toho využil a dal sem pár úplně idiotských věcí, ale prostě mi to zvedlo náladu, navíc Thiessenova mi přijde jako pěkná slečna, krvavý fleky a krev všeobecně tu působila dobrým dojmem. Dále délka která je přesně taková jako bych si přál u všech akčních béček. Tohle je prostě béčka který můžu. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama