Reklama

Reklama

O mieste v nevadskej púšti, obostretom tajomnými javmi, koluje celý rad legiend a povestí, nazývajú ho Hora čarodejníc a práve k nej mieria dvaja tínedžeri, Sara a Seth (AnnaSophia Robbová, Alexander Ludwig), ktorí nastúpili do auta taxikára Jacka Bruna (Dwayne „The Rock“ Johnson) z Las Vegas. Jack netuší, že obaja mladí ľudia majú nadprirodzené schopnosti a vonkoncom neráta s tým, že sa už o chvíľu ocitne v samom epicentre divokého dobrodružstva a smrteľne nebezpečných pretekov s časom. Jack nielenže musí dôjsť na miesto prvý, ale aj ochrániť svojich pasažierov pred všetkého schopnými zabijakmi, ktorých si najal tajomná korporácia, čo chce zneužiť schopnosti detí na nekalé ciele. Jackovi v tom pomáha nielen jeho obrovská sila, ale aj sympatická expertka na UFO Dr. Alex Friedmanová (Carla Guginová)... (TV JOJ)

(viac)

Filmotéka

Súvisiace novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (viac)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (viac)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (viac)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (viac)

Reklama

Reklama