Reklama

Reklama

Julie

  • Francúzsko Julia (viac)
Trailer

Život extrovertní alkoholičky Julie (Tilda Swinton) se hroutí. Ztratila práci, a aby získala peníze, rozhodne se unést 8-letého syna bohatých sousedů Juliiných prarodičů... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videá (1)

Trailer

Recenzie (74)

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Po predvedenom výkone si pani (Ma)Tilda Swinton sadla za písacie zariadenie, zapálila si cigaretku, naliala si svoj obľúbený drink a spichla brožovanú príručku pre hercov s názvom „Ako potiahnuť celovečerák alebo ako donútiť diváka, aby 138 minút civel ako žaba z prachu.“ Údajne prvý výtlačok pošle Angeline Jolie s venovaním „Pamätáš si na Výmenu, ty hus?“ 90% ()

Porp 

všetky recenzie používateľa

Dúfal som, že film pôjde viac do hĺbky a bude skúmať vzťah medzi ženou alkoholičkou a chlapcom vyrastajúcim bez matky. Miesto toho je tam až príliš mnoho "vaty". Chvíľu som si tuším aj podriemkal, no s istotou viem, že som o nič neprišiel. Zaujímavé sú hlavne momenty v motely a Juliino kruté zaobchádzanie s dieťaťom. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Takže znova musím zopakovať, že nezávislí režiséri majú najradšej lúzu. Je to samozrejme paradox, ktorý by stál za dlhšiu úvahu. Každopádne Tilda Swinton v svojej asi najlepšie napísanej úlohe, kde je stredobodom každej jednej scény prehnane dlhého filmu. Jeho mierne skrátenie by určite prišlo vhod mnohým divákom, pretože scenár nie je natoľko košatý, aby ho bolo treba prezentovať takmer dve a pol hodiny. Ale za ten výkon a niekoľko drsných sekvencií si nadpriemerné hodnotenie zaslúži. ()

adriane9 

všetky recenzie používateľa

"Hele, sousedský vztahy jsou mi fakt u prdele.." Tildin výkon je nezapomenutelnej jen co je pravda. Nevim proč ale tyhle šílený opilý ženský mi vždycky přirostou k srdci.. Každopádně děj je moc dlouhej akrom Julie tam opravdu není nic co by zaujalo,všechny další postavy jsou pod úroveň, dokonce i ten závěr mě nijak nedojal. ()

klima777 

všetky recenzie používateľa

Velmi si vážím Tildy Swinton a jsem přesvědčena, že po herecké stránce zvládne téměř vše. Tento film jest řečeného pádným důkazem. Osobně se mi však nelíbil. Rozháraný a fragmentální jako Juliin život. Ždímající emoce sladké a lepivé jako whiskey ve vlasech. Nezakotvený v realitě, o jejíž pravdivé a drsné zobrazení usiluje.------------- Tentokrát jsme se nepotkaly. Nevadí. Hvězdičky jsou jen a pouze pro Tildu (Orlando, Orlando...). ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Mexiku. (Arsenal83)
  • Hoci Tilda Swinton hrá alkoholičku, sama o sebe tvrdí, že v skutočnom živote si nemôže vypiť, pretože by po jednom poháriku hneď zaspala. (Fabrinka)
  • O drobné dilema se postaral distributor snímku, který na přebalu DVD nosiče uvádí jméno hlavní aktérky jako Tilda Swanton. Správné je Tilda Swinton. (Conspi)

Reklama

Reklama