Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Nakoľko sa jeden zo siedmich najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani zďaleka psychicky nezvláda, ostatní nadobúdajú presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva kamaráta poriadne odreagovať. Ich plán je úplne prostý a priamočiary: zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. "Zábavu", aká sa im naskytne, ale určite nemali na mysli. Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich totiž čaká krutý boj o holý život proti miestnym ženám, ktoré zasiahol neznámy vírus. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (162)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

To začiatočné zoznamovanie sa s hlavnými hviezdami bolo veľmi slušné spracované.Presne takýto štýl humoru vyhľadávam a mám rád.Gore tu je a vo veľmi silnej dávke.Čakal som všeličo ale toto nie a tak ma to prekvapilo v dobrom zmysle.Neholdujem Britskému humoru ale tento film je aj v tomto vynikajúci a konečne som sa schuti zasmial na ináč suchom Britskom humore.Tak nadržané a tak akčné zombie som hádam ani nevidel.K tomuto snímku som sa dostal náhodou a môžem povedať že mi bolo cťou spoznať ho.Stále sa tam niečo deje a vôbec som sa nenudil,lebo každé troška nudnejšie miesto je potom zaplnené akčnou jazdou.Je nás menej a nemáme zbrane ale sme nasraný,takže tam nabehneme trocha negalantným štýlom-to je úryvok s filmu ktorý ma pobavil. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Druhá polovica Westovho Evil Aliens je to najlepšie, čo Jake dodnes splodil a Doghouse ju, bohužiaľ, neprekonal. (Démona pomsty som pre nízke hodnotenie radšej obišiel cez mantinel.) Je zrejmé, že na tento zombie hororík dostal Jake viac do vrecka, no očakávanú luxusnú zábavu v štýle Braindead či Shaun of the Dead nenaservíroval. Nesúrodá zmes jednopohlavných, čiastočne zakomplexovaných a len občas hláškujúcich hrdinov a násilné a ľahko predvídateľné gagy ma do kŕčov nedostali. Pochváliť však môžem inováciu v zmysle upgrade(u) ženských zombie v čase, keď sa zdalo, že už film nemá čím prekvapiť. Aspoň som sa utvrdil v domienke, že ženy sú tvory spoločenské a ako také chodia aj srať do lesa v skupinkách. ()

Reklama

Cedr 

všetky recenzie používateľa

S hororovými komediemi je to těžké. Trpívají totiž docela zásadním problémem - nejsou hororové a nejsou vtipné. Doghouse moc hororový také není, ale vtipný je naštěstí docela dost. Bezchybné je hlavně obsazení. Danny Dyer a Stephen Graham ten film táhnou a vedle nich se snaží i ti ostatní, takže co by jinak bylo další nevýrazná břečka je takhle poměrně dost stylová jízda. Tyhle "lad movies" nemají prostě chybu :) ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Nápadité, po maskérské stránce povedené, britsky zábavné. Obsahově trochu man power (krásně politicky nekorektní, ale opravdu?) a výmluvné (když gay svým kolegům nadavá do slečinek). Řekl bych, že je to všechno více, než horror, tak jak to u podobných britských komediálních horrorů bývá (např. Shaun od the Dead). Nevěsta je perfektní. ()

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

,,Teď mně poslouchejte chlapi, tady je plán! : První co v týhle zemi uděláme, ochčijeme stromy, označkujeme svoje území! Pak najdeme bar a budeme pít, dokud nezapomeneme mluvit. Budeme komunikovat chrochtáním, jako jeskynní člověk, dokud se neskácíme v lese. Nějaký otázky? '' ----------- Pokud je vaše manželka nebo přítelkyně ,,nasraná feministka'' věřte, že to ještě není to nejhorší co můžete mít doma. Může totiž být ,,nasraná kanibalská feministka'' a to už je jiný level... A když takovéto ženy utvoří smečku, je nejlépe vzít roha. Partička kámošů středního věku si vyrazí bez manželek a přítelkyň dokázat si, že ještě nejsou tak domestikovaní jak už si i sami o sobě pomalu ale jistě začínají myslet a hodlají si víkend pořádně užít. Tetička jednoho z nich má ve vesničce čítající jen pár chalup domek a tam hodlají zakotvit i když většinu času chtějí strávit v tamní hospůdce. Už po příjezdu do vesničky ale tuší, že tu něco nehraje. Místo je podivně prázdné, bez mužů a první kontakt se starousedlicemi je více než šokujícíc! :-) . Doghouse není úplně tím nejlepším co zombie komedie nabízejí, ale nabízí svižný britský humor tvrdě bušící do dnešního přefeminizovaného světa. Ne vše bylo vtipné, přesto film celkem bavil a párkrát jsem se i slušně některým hláškám zachechtal. Škoda, že film funguje spíše v jednotlivých epizodkách a jako celek drží pohromadě velmi ztuha. Já dávám za 3 vysokofrekvenční vysílače a doufám, že se ten virus už přestal šířit! * * * ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené