Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jej povolaním je rozdávanie rád a terapeutická pomoc tým, ktorý majú problém s niečim veľmi príjemným. Sexuálna terapeutka Dr. Joan Allenby má však problém so svojim vlastným životom. Práve v týchto dňoch sa však dozvedá nepríjemnú správu o svojom milencovi, ktorý ju podvádza. A tak sa Joan rozhodne popustiť uzdu svojej fantázie a nebrániť sa akýmkoľvek riešeniam. Výsledok je zavraždený milenec a Columbo na scéne. Ten, presne v súlade so svojou povesťou, preniká do prípadu stále hlbšie a hlbšie. Navyše, sexuológia je zaujímavý odbor a Columbo sa cez nové veci vie prehrýzť s tak neodolateľným šarmom. Na druhej strane, Joan Columba za šarmantného nepokladá. A bude to len a len horšie... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (58)

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

I když tentokrát nebyla vražda provedena nijak geniálně, tak se mi tenhle díl velmi líbil a doktorka patřila mezi ty nejkladnější Columbovy protivníky (i když zabití za nevěru mi přijde trochu přehnané, možná když by je odpráskla v momentě, kdy je spolu uvidí). Jinak samozřejmě plno příhodných náhodiček - Columbo se opakovaně (a samozřejmě náhodou) zajímá o kabelku, ve které je v tu chvíli inkriminující důkaz, z neznámého důvodu prověřuje, kde si žena koupila šaty (jak sakra ví, že je to důležité, je snad jasnovidec?), už je ale neřeším, to je prostě Columbův standart. Jen ať se mi nikdo nepokouší tvrdit, že jeho vyšetřovací postupy jsou naprosto logické... ()

d-fens 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

humorná stránka v tejto časti prevažuje nad detektívnou... Columbo a tuba idú k sebe perfektne, a policajt rozdávajúci životné rady sexuológom je vtipný sarkazmus. A opäť jedna zo záporných postáv, ku ktorej človek musí cítiť sympatie (tak ako aj Columbo)... + pre mňa to nieslo aj určité posolstvo, alebo skôr konfrontáciu, medzi síce nekonvenčným, ale predsa len tradicionalizmom Columba a modernosťou "sexuálnej revolúcie", kde za kratší koniec ťahá nakoniec ten modernizmus. Columbo aj napriek starosvetskej ostýchavosti a konzervativizmu dokáže žiť (zdá sa) v spokojnom manželstve, a pokroková odborníčka na slovo vzatá sa v podstate spáli na vlastnej hlásanej ideológii odtabuizovanej sexuality, promiskuity a egocentrických, citovo vyprázdnených vzťahov ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Sex a ženatý detektív" (Sex and the Married Detective) je tretia epizóda z ôsmej série televíznych kriminálnych príbehov, ktoré vyšetruje svojrázny inšpektor los angeleskej polície Columbo z oddelenia vrážd. Tento krát musí objasniť vraždu zo žiarlivosti. Známa, prestížna doktorka sexuológie pristihne svojho kolegu a zároveň i milenca ako súloží s inou ženou. Hlboko ju to urazí a citovo silne zraní. Rozhodne sa, že ho zavraždí. Vypracuje a zrealizuje rafinovaný plán ako svojho neverného milenca pripraví o život. Myslí si, že spáchala dokonalý zločin. Avšak nevyspytateľný detektív Columbo ju nakoniec pod ťarchou dôkazov donúti sa priznať. **** ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sexuálna scéna v Columbovi, to tu ešte nebolo, ale podľa názvu sa to dalo čakať. Odvážny je aj spôsob vraždy, maskovanie, všetko nadpriemerné a tak musím hodnotiť aj celý prípad. Prispelo množstvo dobrých scén, keď Columbo úplne nenápadne takmer ukradol kufrík s kľúčovým dôkazom alebo nedorozumenie s ruskou upratovačkou, od ktorej žiadal grande smeti. A tiež ako robil psychoterapeuta pre sexuálnych terapeutov a vypúšťal pri tom také perly, ktoré by sa dali tesať do kameňa. –––– Tak na vašem místě bych počkal, až bude připravena. A ani o chvilku dýl. ()

waits 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Columbo v mimoradne dobre nalade, spokojene hrajici v hudebnim institutu na tubu a vtipkujici ("Sex pro kazdeho? To je to, na co si musime davat pozor"). Pravda, protihracka nepatri mezi prvni tridu (zato.ma Lindsay Crouse opravdu okouzlujici usmev), takze Columbo s ni nema velkou praci, ale presto si pribeh maximalne uziva. "Takze ten taxik odjel bez zaplaceni?" Jeden z dilu, ktery jsem videl v puvodnim zneni, Columbuv mi prisel oproti Hanicincovi podivne huhnavy, ale hned u dalsiho dilu jsem si zvyknul. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama