Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Polícia nasadí jedného zo svojich najlepších mužov, černošského detektíva Jacka Cartera (Damon Wayans), do akcie proti priekupníkovi kradnutých áut. Jack má za úlohu preniknúť prostredníctvom zlodeja áut Archieho Mosesa (Adam Sandler) až k bossovi priekupníckemu gangu Frankovi Coltonovi (James Caan). Jack si čoskoro získa Archieho dôveru a ku Coltonovi sa dostane. O niečo neskôr sa úplnou náhodou Jackova pravá identita prezradí a v nasledujúcej prestrelke ho Archie nechtiac postrelí. Jack je však nezmar, po dlhom liečení, pri ktorom mu pomáhala Traci (Kristen Wilsonová) sa vráti späť k svojej práci. Teraz má dopraviť Archieho na súd. Kde má svedčiť proti Coltonovi. Problémy nastanú hneď na letisku, keď eskortu prepadne Coltonova banda. To je však len začiatok komplikácií, problémy sa vŕšia a situácia nakoniec donúti Jacka a Archieho, aby ťahali za jeden povraz. Celkom nenápadne sa z nich stanú priatelia, ktorí si vzájomne chránia krk pred prenasledovateľmi... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (113)

kingik 

všetky recenzie používateľa

Černý policista Jack Carter se snaží přes zlodějíčka aut Archieho Mosese infiltrovat do gangu překupníků aut. Jenže časem je Jackova identita prozrazena a v následující přestřelce je vážně zraněn. Po dlouhém líčení se vrací ke své práci. Úkolem číslo jedna, je dopravit Archieho k soudu, kde má svědčit proti bossovi gangu. Vcelku příjemná akční komedie s Adamem Sandlerem a Damonem Wayansem v hlavních rolích sice nic mimořádného nenabízí, ale není marnou volbou. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Akčná komédia kde síce akčno-kriminálna zápletka je na druhej koľaji avšak keď už na akciu dôjde tak stojí zato a je slušne krvavá. Čo však taktiež dobre funguje je chémia medzi hošanmi a niektoré kurevsky nechutné ale silné fóry, napríklad "Vidíš, ten pes ma má rád, olizuje ma."-"Hej lebo si pred chvíľou lízal gule a teraz sa chce zbaviť tej pachute." A má to aj jeden celkom príjemný a nečakaný zvrat. Slabšie 4* zaslúžene. ()

Reklama

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Akční krimi se začínajícím Adamem Sandlerem. Typický začátek, při kterém se pomalu rozjíždí 80 minutová honba za "spravedlností". U které se stane mnoho situací, při kterých se párkrát usmějete, ale nijak zvlášť u toho vytržení nebudete. Scénář mohl být dokonalejší, ale i přes to se nebudete litovat sledování. Typická komedie 90. let, tahle s přídavkem Adama Sandlera. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Je vidět, že se Sandler na tomhle filmu nijak scenáristicky nepodílel. Prostě ho chtěli šoupnout do filmu jako hláškujícího blbečka, který nakonec všechno zachrání. Jenže tenhle buddy movie prostě nefunguje, protože ti dva nejsou buddies a ani se jimi nestanou. Otravné postavy v otravném příběhu, který v sobě nemá žádný nápad. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Fajn komédia. Už dlho som sa tak pri filme nezasmial a samozrejme na tom má zásluhu Adam Sandler. Damon Wayans bol ale tiež skvelý a to hlavne preto, že tu bola konečne zmena a černochovi už nemlela toľko huba ako napríklad Chrisovi Tuckerovi alebo Martinovi Lawrenceovi. Akcia na komédiu tiež slušná a hudba úchvatná. Chválim a určite odporúčam ľudom, ktorí milujú americké komédie a čierny humor. niektoré veci boli fakt veľmi vtipné no a celkovo na mňa film dosť veľmi zapôsobil. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (3)

  • V poslední scéně, ve které se má pes zhroutit na pult, je možné vidět lidskou ruku, která tahá psa právě k pultu. (KucC)
  • Natáčelo se od 4. března do 9. května 1996 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama