Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál se blíží ke konci a všichni se snaží vypořádat s radikální změnou okolností. (Netflix)

Recenzie (48)

hephaestus 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jesse proste neni Walt, a preto ho mal Walt rád možno ako syna, ale keď si prestal uvedomovať čo robí a jednal už len z pomsty, Walt stratil cit a mieru aj tú čo mi ešte zostala keď už nebol waltom ale Heisenbergom. Zmenil sa na niečo neľudské aby v zápätí na to sam doplatil. Hankova smrť znamenala smrť pre Jesseho v očiach Walta. Ale parádne vyfarbujuci sa todd dojde s nápadom ktorý ešte oddiali nevyhnutne. Hank mi nikdy nebol sympatický, to sa vsak neda povedať o tom, že jeho myslenie bolo ďaleko pred všetkými, teda až na Walta, ale aj jeho dokazal prechytracit. Taký má byť policajt, pochopiteľne Walt sa z toho nespamata ani nikto z rodiny. To je waltov koniec. Satisfakcia a aky taký návrat čaká v poslednom dieli. ()

DivisorSVK 

všetky recenzie používateľa

Práve som dopozeral už druhý krát Breaking Bad series a každý má nejakú obľúbenú časť vo svojom obľúbenom seriály, a hlavne v Breaking Bad si ťažko nejaký len 1 nájsť ale táto časť má niečo v sebe čo ostatné nemajú ale za mňa je toto najlepšia časť aj keď je smutné čo sme videli a emócie nami prechadzajú ako keby sme to cítili a dívali sa ich očami. (aspoň ja som sa do tohodosť vžil) a skoro som zabudol dýchať. 6* PS. po skončení tohto dielu som si musel dať panáka. ()

Reklama

vinnetou500 

všetky recenzie používateľa

Něco takovýho jsem čekal v každém dílu, vzhledem k tomu, jak o seriálu všichni kolem mě básnili. Bohužel, v momentě, kdy se parta začal oblékat do neprůstřelných vest mi hlavou šlo asi tohle: "No, na to, jak do teď těch pět sérií bylo vohovně, tak tady to docela šlape." Takovou jízdu jsem zkrátka čekal od celého seriálu... I proto si asi nenajde místo mezi oblíbenými. Jediná epizoda za pět hvězd. ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nekutočné! Táto epizóda musí citovo vyžmýkať každého diváka ako poslednú handru. Nepamätám sa, že by som doposiaľ na filmovom (či seriálovom) plátne videl niečo dramatickejšie, hektickejšie či smutnejšie. Nie je snáď jedinej z hlavných postáv, ktorej by mi nebolo po zhliadnutí Ozymandias-a ľúto. Na konci poslednej časti mi bolo ľúto Walta, pretože napriek tomu, že sa snažil skončiť a konečne viesť pokojný život ho sled udalostí stiahol pod hladinu ako najsilnejší vír, aký si dokážete predstaviť. Na začiatku tejto zase Hanka, pretože takýto koniec si vážne nezaslúžil, rovnako ako všetkými manipulovaný Jesse, ktorý vlastne posledné udalosti spôsobil a aj napriek tomu sa naňho nemožno hnevať. To, čo tvorcovia robia s jednotlivými postavami a vlastne aj divákmi je neľudské. Teda neľudsky geniálne. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlépe hodnocených televizních epizod všech seriálů v historii se vymyká zajetým BB konvencím. U většiny dílů tohoto kulervoucího seriálu jsem si navykl na vlažný průběh a krutý konec, tady se začíná rovnou extrémně emotivně a postupně se polevuje. Jako na drátkách se budete ale cítit po celých 45 minut! ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Když Skyler White (Anna Gunn) a Walter White Jr. (RJ Mitte) přijedou ke svému domu, v odrazu bočního okénka auta si lze všimnout objektivu kamery. (imagoo)
  • Když Walter White (Bryan Cranston) v epizodě Ozymandias valí sud s penězi v poušti, projde kolem svých starých kalhot, které mu uletěly v pilotním dílu. (dandy11)

Reklama

Reklama