Reklama

Reklama

Abby Richter (Katherine Heigl) je ambiciózna producentka rannej talk show, ktorá je hrdá na to, že dokáže behom chvíľky vyriešiť akýkoľvek problém – teda okrem toho, že je stále slobodná. Keď ale začne klesať sledovanosť relácie, Abby je nútená spolupracovať s novoprijatým pracovníkom Mikeom  Chadwayem (Gerard Butler), mužom ktorý ju irituje absolútne vo všetkom. Potom ale Abby stretne svojho suseda Colina, ktorý je pravým opakom Mikea – je šarmantný, zdvorilý a predstava najlepšej zábavy nie sú pre neho zápasy v bahne. A Abby to tentokrát nechce pokaziť. Nechá si od Mikea poradiť ako Colina zviesť a práve vtedy sa ukáže, že dvaja úplne odlišní ľudia majú skryté túžby úplne rovnaké... (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (768)

nunka 

všetky recenzie používateľa

Pri romantických komédiach sa s prvoplánovosťou nutne počíta, dokonca aj farebne-gýčový záver v balóne beriem ako parodickú vec, ktorú so všetkou súdnosťou možno prijať len v cukríkových záveroch romantických komédií. Katherine sa mi v komediálnej pozícii začína páčiť čím ďalej tým viac, tentokrát som prijala aj Gerarda Butlera. Dvojici to sedí, na doťahovačkách so sexuálnym podtextom som sa schuti uchechtávala. Ako celok neskutočne milá a pohodová záležitosť. ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Připadal jsem si jako na horské dráze. Výborné a vtipné pasáže střídali vyloženě podivné a kýčovité scény. Přesto z THE UGLY TRUTH přetrvaly spíše ty kladné dojmy. Velkou zásluhu na tom má Gerard Butler, který celý film, i přes zvláštní, ale přesto očekávatelný vývoj postav, dovedl do uspokojivého konce. Po určitém časovém odstupu jsem byl nucen snížit na 2. ()

Reklama

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Výborně obsazená ústřední dvojice! Mezi Katherine Heigl a Gerardem Butlerem to neustále jiskří. Naštěstí si to uvědomovali i autoři a scény, kde nejsou obě postavy, jsou velmi krátké a záběry, kde není ani jedna z nich, se dají měřit maximálně na vteřiny. Scénář jinak není nic moc, ale oba hlavní aktéři dokáží těm zhusta peprným replikám dát dostatečný náboj, takže jsem se ve výsledku bavil nad očekávání dobře (70%). ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $38miliónovTržby USA $88,915,214Tržby Celosvetovo $205,298,907Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,010,424 //počet predaných kusov 54,899 Tržby za predaj DVD v USA $31,934,968 //počet predaných kusov 1,827,703║ Príbeh neponúka dohromady nič nové, nesie sa v klasickej šablónke nastavenej dnešnou dobou, čiže dej obohatení z veľkej časti o šťavnaté vulgarizmy a narážky zo všetkých smerov na sex, lásku, vzťahy, balenie... našťastie film má nesmiernu výhodu v obsadení a v spojení dvoch rozdielnych hercov, a to na pohľad drsňáka Gerarda Butlera a nežnej Katherine Heigl. Táto súhra vychádza a minimálne prvú polovicu neskutočne odviazaným humorom zabáva. Potom sa prepnú klapky na čisto romantickú notu a film začne strácať spád ale zas to vynahradí napätie medzi ústrednou dvojicou. Príjemný oddychový film. /80%/ ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Jasně... co se škádlívá, rádo se mívá.. a dokud se škádlili, byla to švanda plná peprných vtípků a místiy oslnivého jiskření. Jakmile se však začali mít rádi, jiskry vyhasly, kouzlo se vytratilo a znovu se ho vykřesat nepovedlo. Ať už vinou nezvládnuté režie nebo Katherine Heigl, která v sobě má hodně z Marylin, bohužel také pokud jde o toporné herecké výkony. Takže po skvelé první půli s několika opravdu zábavnými scénami, nakonec převládly spíš rozpaky. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (6)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 38 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 88,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 205,6 mil. (NIRO)
  • Do kin byl film odesílán pod krycím názvem "Helpful Advice". (Caszidy)

Súvisiace novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (viac)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (viac)

Reklama

Reklama