Reklama

Reklama

Legenda o Chun-Li

  • Česko Street Fighter: Legenda z Hong Kongu (viac)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (119)

Mickalle 

všetky recenzie používateľa

2 hvězdy jen za to,že to nebyla nuda,jinak všechno špatně. Největší kung fu borec dostává od každýho po tlamě, rádoby vtipný policajti, furt oblíklí na diskotéku, Chun-Li umí lítat a je imuní vůči olovu atd atd atd.... ale docela jsem se celkem i nasmál :D, kdybych měl hodnotit čistě filmově,tak je to o jeden stupeň horší než odpad :o) ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Tak toto nemá s pôvodným Street Fighterom spoločné ani len polovicu z toho, čo mal starý dobrý Van Dammov snímok. Kristin Kreuk alias Lana Lang je totálne najhorší castingový výber poslednej doby. Chris Klein bol koliečko navyše rovnako ako aj nevyužitý Robin Shou. Michael Clarke Duncan urobil asi najväčší prešľap svojho života a Neal McDonough si strihol svoju klasickú pózu hlavného záporáka, v akej ho pozná už každý niekoľko rokov. Príbeh nula bodov, choreografia slabý priemer až podpriemer, akcia priemer, výprava priemer. Už aj preklínaný Dragonball bol omnoho lepší, pretože sa aspoň netváril ako vážny film a vôbec mu nevadil komediálny podtón taký vlastný anime štýlu. Starý dobrý preklínaný Street Fighter s Van Dammom bol oproti tomuto omnoho ale naozaj omnoho omnoho lepší... ()

Reklama

tom88 

všetky recenzie používateľa

Tekken aj Street Fighter dopadli podobne katastrofálne, no rozdiel je, že pri Tekkenovi sa mi chcelo plakať a Street Fighter mi bol viac ukradnutý. V obidvoch projektoch boli aké také peniaze, ktoré ani jeden z nich nedokázal zúročiť a zarobiť si aspoň na seba. Opäť slabý herci, debilné scény, občasná nuda, hrozné súboje, málo akcie, debilné dialógy, dlhá stopáž a tak ďalej. Proste nič, čo by stálo za zmienku. Že tam bol M.C. Duncan a McDonough, to nestačí. Bartowiak ma naštval aj s DOOMom, ale tam som ako tak prižmúril oko, no Street Fighter je už očividne úbohejší film, ktorý podľa mňa s hrou nemá takmer nič spoločné. Tie dve hviezdy je asi fakt moc a filmu veľmi lichotím, ale bol som menej naštvaný ako pri Tekken. 35% ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Lana po ožiarení známym kryptonitom začne opäť skákať, lámať kosti, lietať a hľadať samu seba... veď o čom bol celý Smallville však? Ale tam sa to bralo, alebo aspoň ja som to bral trochu s patričným nadhľadom, proste mladý superman - "bullshit". Exit Wounds je 8 rokov starý film, avšak v porovnaní s týmto prelomový. Podobná katastrofa ako Dragonball. No a popravde? ani "ksichtik" Lany ma nedostal... v Smallville to fungovalo, tuna nie. 2/10 Bol som prekvapený, aké to bolo nepozerateľné, gyčové, dosť trápne... ()

Beky odpad!

všetky recenzie používateľa

Andrzej Bartkowiak mě neuvěřitlným způsobem nasral, kde je jeho cit pro akci???...kde je jeho rozpočtová ždímárna do posledního dolaru aneb točim levně, ale vypadá to dobře!!!...Otřesná srágora, která nemá mít místo ani v regálu videopůjčoven!! Jednou větou: Mnohem horší než filmy se Seagalem nebo JCVD!! ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (6)

  • V úvodní scéně lze vidět letadlo přistávající na letišti Kai Tak a poté i výškovou budovu IFC Two tower. Ta byla však dokončena až v roce 2006 a letiště bylo uzavřeno ještě o 8 let dříve. (Conspi)
  • Pro jediného Robina Shoa se nejedná o první zkušenost s filmem, který byl natočen na motivy videohry. Zahrál si již ve filmech ze série Mortal Kombat a ve snímku DOA: Dead or Alive (2006). (Conspi)
  • Ve scéně na pohřbu jsou všichni oblečeni v černém. Čínskou tradicí je však obléci se do bílé, která je místním symbolem smrti. (Conspi)

Súvisiace novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (viac)

Reklama

Reklama