Reklama

Reklama

Súboj Titanov

  • Česko Souboj Titánů (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Vo filme Súboj titanov stavia boj o moc muža proti kráľom a kráľov proti bohom. Boj medzi bohmi samotnými môže zničiť celý svet. Perseus (Sam Worthington) - syn boha vychovávaný človekom - neuspeje v záchrane svojej rodiny pred Hadom (Ralph Fiennes), pomstychtivým bohom podsvetia. Keď už nemá čo stratiť, rozhodne sa pre nebezpečnú misiu, cieľom ktorej je zničiť Háda skôr, než sa jemu podarí zničiť Dia (Liam Neeson) a rozpútať peklo na zemi. Perseus sa s vernými spolubojovníkmi vydáva na nebezpečnú cestu hlboko do zakázaných svetov. Musí sa stretnúť s pekelnými démonmi a desivými obludami. Zvíťazí iba, ak prijme svoju moc a silu ako boh a vzoprie sa svojmu osudu a pôjde svojou vlastnou cestou. (TV Markíza)

(viac)

Videá (10)

Trailer 2

Recenzie (2 036)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $125miliónovTržby USA $163,214,888Tržby Celosvetovo $493,214,993Tržby za predaj Blu-ray v USA $20,713,213 //počet predaných kusov 914,870Tržby za predaj DVD v USA $30,685,289 //počet predaných kusov 1,695,218 ║ Žiadna sláva a ani pohroma, taký klasický vývarový necelistvý blockbaster, nuž škoda, režisér Louis Leterrier je ďalší zo zahraničných režisérov ktorým Hollywood ustrihol krídla. Herci sú fajn(znesiteľný) ale do úloh nedajú ani štipku na viac, najviac viditeľný sú Gemma Arterton a Mads Mikkelsen, nikto viac, prekvapí nevyužitie alebo zlé vedenie v príbehu postavy Perseusa v podaní Sama Worthingtona(to fakt mrzí), Andromeda sa ukáže ako maximálne zbytočná postava, tu kľudne mohli v príbehu len spomenúť, nič by sa nestalo, lebo ako k nej ani k jednej postave si proste cestičku - vzťah nenájdeme. Trikovo prevažne zvládnuté, až na tie úseky scén kde príde asi pre neschopnosť lepšej kompatibility na neprehľadnú roztrasenosť obrazu. Hudba nevýrazná, akcia na pól plynu. /videl v kine 3D verziu: 60%/ (kde je 3D skoro bez patričného priestorového efektu) ()

Matty 

všetky recenzie používateľa

Bezplatně se vám můžou přihodit i mnohem horší věci. Navíc bez bonusu v podobě Liama Neesona řvoucího „Vypusťte Krakena!“ a roztomile špatně hrající Gemmy Arterton. Skutečnost, že už i Ralph Fiennes hraje v lecjaké p……ě je stejně smutná jako snaha tvůrců kompenzovat zásadnější nedostatky (motivace postav, logika jejich chování, absence atmosféry, videoherní vyprávění) naprosto zbytečným 3D formátem. 50% Zajímavé komentáře: Adrian, Subjektiv, Psema, Mertax, Kreeki, filip.novak ()

Reklama

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Srovnání s původním filmem se nabízí, avšak nebylo by to příliš rozumné a vypovídající... připadá mi to, jako kdyby Děti z Bullerbynu bydleli na kopci v třípatrové superhaciendě a místo školy a pomáhání rodičům pařili plejstejšny, grilovali bažanty a pořádali tequilla párty ve finské sauně... četl jsem články o zkracování, stříhání, dotáčkách apod., prostě hodnotím 106 minutovou verzi z kina a viděl jsem totální příběhovou zpatlaninu plnou nesmyslných jednání, uvažování a činů postav, ale také dynamickou okružní jízdu po vytunningovaných starořeckých potvorách v krásných scenériích. Velkolepé, praštěné, svižné, bez atmosféry, ale hlavně... na těch 106 minut jsem fakt vypnul a odreagoval se... a to se mi dlouho nestalo. p.s.: než Kraken "vylodí" všechna svoje chapadla, končetiny, výrustky nebo kdo ví co ještě z vody, stačíte si v pohodě odskočit na wc a vypustit Krakena :) 125 miliónů dolarů(rozpočet)/491 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/120,5 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Leterrierovi sa druhý filmový kult vzkriesiť nepodarilo a rozporuplné reakcie sú teda na mieste. Nech už originál pôsobí akokoľvek staromódne a jednoducho, stále ma dokáže pobaviť, upútať a filmovo zasýtiť. Slušná efektová stránka tohto filmu to všetko len tak ľahko nevynahradí. Príbeh má množstvo trhlín, ktoré však do seba bohužiaľ nezapadajú, dej filmu a hlavne záver je veľmi hrr. Hudba celkom slušná, efekty na výbornú, niekedy som ľutoval, že nie som doma a nemôžem si niektoré scény pretočiť. Jednoducho bolo vidno, že aspoň toto je Leterrierova parketa, ale celý kolos utiahnuť nedokázal. 3D spracovanie naozaj nič moc, viac som si ho užil v upútavkach na filmy pred začiatkom predstavenia. 55%. ()

Hellboy 

všetky recenzie používateľa

Nabubřelá a nudná podívaná, srovnatelná s Percy Jacksonem, ale zatímco ten byl pro diváky ve věku tak 10-13 let, Souboj titánů míří na obecenstvo ve věku 13-16. Film je špatný (ano, je to takle jednoduché) a nejde jen o nelogičnosti, kvůli kterým by bylo nutné vypínat mozek. Je to prostě jen hrozně nezábavné. Veškeré činy všech postav mi byly naprosto ukradené. Tohle je lehce zapomenutelný, ve všech ohledech podprůměrný film. Pozoruhodné je ale to, jak skvěle vypadají fotky v galerii, a jak je výsledný film mizerný. ()

Galéria (128)

Zaujímavosti (46)

  • Filmový štáb utratil za natáčení v severním Walesu min. 1 250 000 liber. A věnoval místnímu hospodářství 50 000 liber. (Lynette)
  • Natáčení probíhalo ve filmových studiích Shepperton v Surrey v Anglii a v Národním parku Teide na ostrově Tenerife na Kanárských ostrovech ve Španělsku. Větší část natáčení probíhala na ostrově Tenerife (hlavně bojové scény a souboje). V červnu 2009 natáčel štáb 10 dní v kamenolomu u Llanberis (severní Wales, Velká Británie). V červnu a červenci 2009 se natáčelo také v lesích v Newborough a v Anglesey (severní Wales, Velká Británie). V červnu a červenci 2009 se natáčelo po dobu 4 týdnů v břidlicovém lomu Dinorwig (severní Wales). Záběry z letadla se natáčely na Islandu a v Etiopii. (Lynette)

Súvisiace novinky

Hladová Odyssea

Hladová Odyssea

10.04.2015

Když se v roce 2004 objevila Troja a vydělala skoro půl miliardy dolarů, málokdo pochyboval o tom, že se dočkáme pokračování. Odysseus s tváří Seana Beana (Pán prstenů: Společenstvo prstenu) by… (viac)

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (viac)

Tvůrci Skyfall a... liga výjimečných upírobijců?

Tvůrci Skyfall a... liga výjimečných upírobijců?

08.11.2012

Poslední bondovka ještě ani nedorazila do amerických kin a už má na kontě 300 milionů dolarů – především v Británii jde o jeden z nejúspěšnějších filmů historie. Scenárista John Logan a režisér Sam… (viac)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (viac)

Reklama

Reklama