Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy (Cameron Diazová) vyhodil z bytu jej bývalý priateľ a Jacka (Ashton Kutcher) práve vyhodil z práce jeho zamestnávateľ. Obaja nešťastníci poslúchnu svojich najlepších priateľov a vyrazia sa zrekreovať do mesta hriechu - Las Vegas. Hneď v prvý večer na seba narazia pri divokej pitke a, ako to už vo Vegas býva, nakoniec sa aj zosobášia. Keď sa ráno už triezvejšie pozrú na celú  situáciu, zistia, že jediným riešením je okamžitý rozvod. Lenže to by nesmeli do jedného z automatov vhodiť mincu, ktorá im vynesie rozprávkový jackpot - tri milióny dolárov! A to je naozaj priveľa peňazí na to, aby sa rozhádaní novomanželia dohodli, ako s nimi naložia.  Keď sa obrátia s problémom na súd, ten im nariadi pol roka núteného spoločného spolužitia a výhru "zmrazí", aby ňou nemohol disponovať ani jeden z nich. Lenže žiť s človekom, ktorého sotva poznáte a ktorý vás maximálne rozčuľuje, nie je práve jednoduché. Možno bude jednoduchšie úplne ho zničiť... To sa však podarí len v prípade, ak si tí dvaja naozaj nie sú súdení. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (395)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Jemná, romantická komédia, ktorá by mala zapôsobiť na široké spektrum divákov. Profesionálna réžia, výborná kamera, pohľadní, populárni herci, nenáročný scenár, príjemná zábava, filmový relax na americký spôsob. Nič nové pod slnkom, žiadna progresívna filmárčina. Kopec klišé a už sto krát videných scén. Ale v tomto prípade to nevadí. Je to ukážka dekadentnej nablískanosti gigantickej hollywoodskej produkcie. Je to taký naivne romantický nezmysel, na ktorý sa dobre pozerá. Cameron Diaz a Ashton Kutcher vytvorili v tomto filme sympatický párik. Seklo im to spolu. *** ()

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Mejdan v Las Vegas se zdá býti ideálním "party filmem" pro mladistvé, rozjařené publikum. Pro mě osobně byla tato komedie příliš "urbanizovaná," americky povrchně rozjuchaná, pozlátkovská a jakási celá "ulepená" Hollywoodem. Cameron a Ashtonovi to spolu sedělo. Naprosto mě však zneklidňoval vzhled pokožky hlavních postav, který se podobal přesmažené klobásce. Zvláště v případě Cameron. No nic:) Ale i tak mě tato divoká jízda dokázala docela úspěšně zabavit. A až na nějaké "slabší drobnosti", co se týče především "rádoby vtipně nevkusně amerických" dialogů, jsem Mejdan v Las Vegas přežila bez úhony:) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Já jsem ženat už 25 let s tou úžasnou nesnesitelnou ženou. Jsou dny, kdy bych ji sice nejradši zabil, ale neudělám to, protože ji miluji ... a je to nezákonné." Tolik krásné pravdy našel soudce ve svém odůvodnění rozhodnutí, že nerozdělí svazek, který spojil pouze alkohol. A to udělal dobře, protože jsem si tak mohl s Jackem a s Joy užít pár měsíců s jejich podrazy. Bylo to docela zábavné, ale ke spokojenosti mé zlomyslné duše přece jen chyběla alespoň o jeden rychlostní stupeň brutálnější škodolibost. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Romantika zrovna nieje môj žáner a asi keby tam nebol pridaný ďalší žáner - komédia, tak si to ani nepozriem.Je to v podstate aj tak na jedno kopyto.Vždycky nejaké zoznamovačky, hádky a nakoniec sú aj tak spolu.No tento film sa mi celkom páčil, aj keď je presne taký, ktorý moc nemám rád.Obaja hlavný predstavitelia sú mi sympatický (aj keď Diazová, trošku menej, aspoň v tomto filme) a dej bol postavený tak, že som si k nemu našiel cestu.Teda obsahoval prvky, pri ktorých som sa moc nenudil.Čo sa týka vyslovene žánru komédia, tak je to dobre, rozhodne sa dá na čom zasmiať.Takže na záver už len asi toľko, že je to jeden s tých lepších romaticko-komediálnych filmov. 70% - 3* ()

Zeck 

všetky recenzie používateľa

Mejdan v Las Vegas může být sebevíc zajímavý, ale nakonec stejně doplatí na svůj ojetý námět. Člověk zkrátka pozná, jak všechno dopadne už při prvních třech minutách filmu. Takový film má pak šanci na úspěch pouze v případě, že "výplň" před "úžasným" koncem, bude zajímavá. Zde se to ale moc nevede, až na honičku ve městě a pár světlých okamžiků ze života v bytě, zkrátka nefunguje. Cameron i přes očividně velkou dávku make-upu vypadá docela sexy, Ashton vypadá i hraje, jako ve svých ostatních filmech, takže nic nového a převratného. Každopádně Ashtona mám rád, takže 60% 27. 12. 2009 ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama