Reklama

Reklama

Sériový vrah si našiel dokonalého komplica - internetové publikum!
Nevystopovateľný vrah svoje obete pred zavraždením sníma webovou kamerou a signál vysiela na internete, pričom zneužíva odvrátené stránky ľudského charakteru - zvedavosť a vrodenú potrebu človeka robiť potajomky niečo zakázané. Čím viac návštevníkov tieto stránky navštívi, tým rýchlejšie dochádza k usmrteniu obete. Keď návštevnosť prekročí stanovený limit, vrah svoju obeť pred očami publika zahubí. Agenti FBI na čele s Jennifer Marshovou si nevedia rady. Jedno je však isté - čím dlhšie im bude trvať, než dolapia vraha, tým budú smrteľné internetové stránky populárnejšie a viac ľudí príde o život. Agenti FBI pritom vôbec netušia, že hlavným objektom záujmu majiteľa stránok sú práve oni sami! Keď do rúk brutálneho vraha padne agent Dowd, jeho kolegyňa Marshová musí spojiť svoje sily s miestnym policajným detektívom Ericom Boxom a nájsť vraha, skôr než jej kolega podľahne vražednej hre. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (272)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Už je to desať rokov, čo americký režisér Gregory Hoblit natočil svoj posledný film. Jedná sa o titul "Untraceable", ktorý tuzemskí distribútori prekrstili na "Smrť v priamom prenose". Je to tuctový internetový kriminálny thriller. Hoblitova tvorba ma nikdy nijak zvášť neoslovila. Jeho režisérsky rukopis sa mi vždy zdal suchopárny. Točí filmy, ktoré nie sú úplne špatné, no sú šede priemerné. Nezanechajú v divákoch žiadny hlbší, trvalejší dojem. A ani snímok "Untranceable" nie je výnimkou. *** ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

Tento film ja naozaj dosť hlúpy a naivný. Nie je vôbec napínavý, identita vraha je prezradená pomerne skoro a jeho motív je smiešny. Klišé číha na každom kroku a agentka Fbi je hlúpa ako popolník. Jediné, čo stojí za zmienku sú komentáre, ktoré návštevníci zanechávajú na www stránke - niektoré sú naozaj veľmi vtipné("Kill that chick, she fucked up your camera." alebo "This is why i don't date online."). Ale to je aj tak veľmi málo. Tomuto filmu bude dobre na televíznej obrazovke, v kinách však nemal čo hľadať. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Untraceable je maximum, aké mohol veľmi dobrý žánrový remeselník Gregory Hoblit dostať z tak tuctovej a nenápaditej scenáristickej predlohy. Konvenčný mainstreamový kriminálny thriller, upgradnutý krutosťou nízkorozpočtovej fan-based morbídnej zábavy série Saw. Diane Lane je cool, napätie (obzvlášť vo finále) funguje. Pri nulových očakávaniach film nemá čím sklamať. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Neviem, je možné, že sa nejakým spôsobom znižujú nároky na dobrý film, ale mne sa tento páčil. Nadpriemer je to istý. Je to veľmi pútavá, záhadu nestrácajúca vecička. Okrem toho, keď sa zamyslíme nad zmyslom daného príbehu, uvedomíme si, že je z väčšej časti pravdivý a tým aj znepokojivý. Hlavná hrdinka sa nespráva iracionálne, to je obrovským plusom filmu. Rovnako ako aj Diane aj Billy svoju rolu zvládol skvele. To sa však nedá povedať o podaktorých vedľajších postavách. Celkovo film pôsobí zaujímavo, napínavo. Je však na môj osobný vkus málo dynamický. Je to síce thriller ako má byť, ale troška akčnosti by mu nevadilo. Soundtrack je príjemne počúvateľný. Určite sa nájde chvíľa kedy si ho pozriem znova. 65% ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Gregory Hoblit si u mňa od ´96 za každý jeho film vyslúžil 4*. Tentoraz si však vybral priemerný scenár a tak to aj dopadlo. Je to remeselne dobre zvládnutý film so zaujímavým námetom a Diane Lane tá úloha sekne ale pohnútka šialenca je nepresvedčivá, o obete sa niet prečo báť a scény mučenia nedosahujú ani tú kúzelne úchylnú rafinovanosť akou sa môže pochváliť hociktorý diel Saw. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (12)

  • Některé zbraně používané ve filmu jsou airsoftové repliky zakoupené v místním obchodě. (Dr Lizal)
  • Griffin Dowd (Colin Hanks) se zmiňuje, že se chystá na rande se sekretářkou jménem Peggy. V seriálu Mad Man (od r. 2008) hrál Hanks postavu Otce Johna Gilla, kněze, který se seznámí se sekretářkou Peggy (Elisabeth Moss). (Dr Lizal)
  • V 14:35 si můžeme všimnout,na monitoru PC české vlajky. (DanielW94cz)

Reklama

Reklama