Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionálny zabijak Chev Chelios (Jason Statham) spozná život na baterky! Keď Chelios prežije pád z helikoptéry, čínski mafiáni mu vyoperujú unikátne, takmer nezničiteľné srdce a nahradia ho umelým strojčekom, ktorý sa musí pravidelne dobíjať elektrickým prúdom, inak sa zastaví. Chelios sa rozhodne získať svoje pôvodné srdce späť za každú cenu a pomstiť sa darebákom. A tak sa začína šialená naháňačka ulicami Los Angeles, počas ktorej Chelios likviduje každého, kto sa mu postaví do cesty. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (868)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Dochádzajú baterky. Tak dodáme nové, silnejšie! Celý film vystihuje jedna zo scén: dostihová jebačka. Kto prvý dobehne ukradnuté srdce vyhráva. Cítim vôňu prepálenej gumy a zdvíha sa mi žalúdok. Estetika reklamy na hocičo (aj na pc hry ) je totiž vždy len estetikou hovna. Nech sú na jej účel použité akékoľvek vtipy, triky, nadsádzka. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No ale kurva, ultimatni super naklad, takovou mega rezbu jsem teda necekal. Film navaze tam, kde prvni dil skoncil a od zacatku do konce to je nehorazna brutalni jizda, kde se neustale nekdo s nekym honi, rube a nebo strili a neni tu ani chvilka na vydechnuti, i kdyz nektery momenty jsou prijemne odlehceny a brany s nadhledem. To navic podporeny neskutecne zbesilou, ale zaroven prehlednou kamerou, ktera na me sice ze zacatku pusobila jak z Jackass, ale za chvily jsem si na ni zvyknul a dodavala filmu takovej syrovej nadech a paradni hudbou. No a Statham, takle vostryho jsem ho fakt jeste nevidel, neskutecne nasranej, hazi jednu hlasku za druhou a odrovna takovejch zmrdu (mimochodem samy naprosto libovy drzky), ze by to vystacilo na deset filmu. Amy Smart si z blby blondyny polepsila, je tady super sexy, misty taky pekne nasrana a to co predvede s Stathamem na zavodisti nema chybu. Snad nejvostrejsi Stathamovo film, kterej me totalne odrovnal a klidne bych si dal jeste dalsi dil. ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

U dvojky jsem ani nepředpokládal, že by se mohla rovnat skvělé jedničce, která byla perfektní, ale nakonec jsem byl mile překvapen, že i dvojka dokázala být hravá, vtipná a s dostatečnou dávkou akčního orgasmu. Já mít v sobě tolik voltů, tak by ze mě mohli rovnou udělat vánoční stromeček s ozdobou z továrního balení. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Upřímně se klaním všem, kterým se dokáže líbit chaotický bordel, kterým nám přichystala dvojice Neveldine/Taylor. Jason Statham dle mého soudu začíná potápět svou kdysi slušně rozjetou kariéru. Pokud mě série Kurýr dokázala třetím dílem bavit, čekal jsem něco podobného i u série Crank. Bohužel Cheliosovo pobíhání, dobíjení nebo osahávání stařenek mě kdovíproč nebaví. PS: Filmu by spíše slušel název VYPNI TO A PŘEŽIJEŠ. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Hehehe, teda, prvú časť som ešte nevidela, ale toto bola taká šialenosť, že si 4 hviezdy zaslúži. Pokiaľ ide o štylizáciu, kameru, strih a podobné filmárske sračičky, odviazali sa tvorcovia viac než pri hociktorom komiksáku. A pokiaľ ide o dej, bolo to akčné, originálne ale hlavne zábavné! Priateľ mi hovoril, že prvá časť sa ešte snažila tváriť vážne, ale toto je brutálna komédia. A práve to je na Cranku 2 asi to najlepšie. Lebo keby sa takýto film chcel brať po druhýkrát vážne, určite by to neustál. Lenže takto je to nenormálne uletená oddychovka :-) ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (17)

  • V severoamerických kinech film utržil 13,7 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 34,6 mil. (NIRO)
  • Vzniklo na 300 hodin digitálního záznamu. (Karlos80)
  • Ve filmu si také zahráli: frontman kapely Linkin Park Chester Bennington, frontman skupiny Tool Maynard James Keenan, zakladatel kapely Nine Inch Nails Danny Lohner či zápasník UFC Keith Jardine. (IDžOR)

Súvisiace novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (viac)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (viac)

Reklama

Reklama