Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknúť. Keď sa však na cestách objaví stará známa dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (114)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nikdy som nebol fanúšik série Jeepers Creepers (dokonca dvojku som aj zabudol ohodnotiť) a nezmenilo sa to ani v tomto prípade. Niečo tak príšerne zlé som už dávno nevidel - horor, ktorý namiesto strašenia navodí iba pocit márnosti, trápnosti a v tom lepšom prípade kŕč v bruchu. Hlavný bubák bol len na srandu - kožená maska a vzadu na hlave niečo ako pankáč (Meg Foster bola strašidelnejšia, kľudne ho radšej mohla zahrať ona), postavy nesympatické a herecké umenie na úrovni osobitnej školy v rámci toporného posedenia pod jedličkou. Dejovú linku snáď ani nemý zmysel opisovať- len súhrn akýchsi blábolov, ktoré sa tvárili hrozne dôležito a ktoré boli pozliepané dohromady v trápnej kŕčovitej snahe o čo najlepší dojem. No výsledkom bol iba všeobecný chaos a nuda. Našťastie v jednej z posledných akcií som sa aspoň nasmial (scénka s guľometom a lietajúcim bubákom). Jedna hviezda hlavne z dôvodu, že odpad dávam hrozne nerád, skrátka iba strata času. 10/100 ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 2001 natočil americký režisér Victor Salva film "Jeepers Creepers". Bolo to vtedy pre mňa veľmi príjemné prekvapenie. Svižný, napínavý, celkom originálny horror o pekelnom monštre, ktoré vetrí pach strachu a kruto prenasleduje vopred vybranú obeť. V roku 2003 Salva zrežíroval pokračovanie. To sa však veru moc nepodarilo. Stala sa z toho akčná skomolenina s príšerným scenárom. Bol to prepadák. Takže až po štrnástich rokoch, v roku 2017, sa Victor Salva z toho oklepal, získal zopár dolárov od producentov a pustil sa do tretej časti. Bol to pokus oživiť teror okrídleného inodimenzionálneho boogiemana. No nevyšlo to. Márna snaha. Zbytočné kopanie do mŕtvoly. "Jeepers Creepers" mal zostať bez pokračovaní. To bohužiaľ pán Victor Salva Roland nepochopil a už dvakrát skurvil kult pôvodného snímku. ** ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotka mala dobrý námet a bola skvele natočená. Dej dvojky stál za hovno, ale stále bola dobre natočená, takže ako zábavné béčko fungovala. Trojka má na hovno nielen dej, ale už ani réžia za veľa nestojí. Síce je zaujímavé, že aj keď film vznikol 16 rokov po jednotke, tak dejovo na ňu tesne nadväzuje a koniec sa napojí zase na dvojku. Na konci sa dočkáme aj camea dôležitej postavy z jednotky. Ale nové postavy sú už totálne vylízané a nebudete sa vedieť dočkať kým ich Creeper dostane. Často je to strašne nudné čakanie. No a aj samotné akčné scény sú sklamaním. Ich vyznenie je často strašne debilné a nezmyselné. Ani napätie v nich už nefunguje. No a po technickej stránke sa často dočkáme lacného mizerného CGI namiesto pôsobivých kaskadérkych scén z predošlých dielov. Dokonca aj Creeper už pôsobí skôr otravne a jeho konanie som často vôbec nechápal. Jednu hviezdičku dávam za jeho kultové auto, ktoré absolvovalo upgrade a má kopu vychytávok skoro jak KITT z Knight Ridera. Jeepers Creepers je bohužiaľ ďalšou hororovou sériou, ktorú dojili dokiaľ sa v nej všetko úplne nepokazilo. A stačili im na to len tri diely. 2/10. ()

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Presne pre film, ako je tento som sa naučila sa na nič netešiť. Bohužiaľ som svoje pravidlo porušila, čo bolo ale spôsobené tým dlhým čakaním na pokračovanie tohto nedokonalého skvostu menom Jeepers Creepers. No a nastal ten moment, kedy som sa rozhodla si tento filmík pustiť. Začiatok bol dobrý, film sa nevytrhol zo svojho pôvodného vidliackeho prostredia a zastaralej, prašnej krajinky. Potom sme sa ocitli v klasickej, idiotskej scéne dvoch mladých, zamilovaných pubertálnych deciek so smutnou históriou a slzami v očiach. No a potom... Mne bolo osobne tiež trošku do plaču, spať som šla s veľmi hlúpym pocitom neuspokojenia a vlastne, s tým som sa aj zobudila. Nemám čo viac dodať. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý toto monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknút. Keď sa však na cestách objaví známa stará dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. - V prvom rade nechápem, ako je možné, že hororovú sériu Jeepers Creepers pozná úplne každý. Ale zase som sa dobre bavil na tom, ako sa počas predchádzajúcich niekolkých mesiacov pred releasom fanúšikovia hororu hádali o tom, prečo na Jeepers Creepers 3 ísť alebo neísť do kina. Môj názor je taký, že na tento projekt sa nedá pozerať ako na vec, ktorú vytvoril Victor Salva sám, a preto by nemalo byť ostatným účastníkom ublížené len kvôli jeho kriminálnej minulosti. Osobne sa mi tretia časť páčila. A to dokonca viac než jednotka, ale tá sa mi nepáčila preto, že som kvôli tomu, aké to malo kultové meno, očakával nejaké parádne monštrum alebo vraha a nakoniec som dostal akéhosi netopiera, ktorý ňuchá slipy tínedžerov. Medzičasom som sa s tým ale zmieril a preto som bol na trojku zvedavý a som s ňou spokojný. Objaví sa tu pár známych hereckých tvárí, ktoré mám v hororoch rád, a zdalo sa mi to zahrané znesitelne. Kostým Creepera sa mi tiež páčil, ale nie tak, ako jeho prekvapivo pestrý arzenál zbraní, ktorý sa nebál použiť. Páčila sa mi aj hudba, ktorá je síce amatérsky skomponovaná,. ale hodí sa sem. Len neviem, prečo som mal pocit, že presne tie rovnaké soundtracky, ktoré sú tu, hrali aj v predchádzajúcom režisérovom projekte. Efekty sú spracované dosť nešikovne. Na jednej strane pôsobivé praktické efekty, ktoré vyzerajú parádne, a na strane druhej úplne katastrofálne CGI. Ale zase ak režisér už dopredu vedel, že jeho platformou sa stane Syfy, možno sa rozhodol radšej ušetriť prostriedky pre štvorku. Tá by podla zaujímavého záveru a informácií o tom, že už je napísaná, mohla dopadnúť celkom dobre a určite si ju pozriem. + herečka z The Lords of Salem a 31 + herečka z The Invitation + herec z From Dusk Till Dawn: The Series + herec z Devil's Due, Nocturna a Cold Moon + herečka z When the Bough Breaks + herec z South of Hell, Stranger Things a Cold Moon + herec z Demonic + herec z Pitchfork ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (7)

  • Victor Salva se nechal slyšet, že pokud by mu studio nepovolilo produkci třetího pokračování, zvažoval by příběh rozčlenit do 13dílné televizní minisérie. (SidneyP)
  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Gina Philips prozradila v jednom z rozhovorů, že scénář ke čtvrtému dílu je již napsán a čeká se jen na to, jak si tento díl povede v pokladnách. (SidneyP)

Súvisiace novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (viac)

Reklama

Reklama