Reklama

Reklama

Kouzlo Avataru a akce Hvězdných válek. Animovaný sci-fi film Bitva o planetu Terra vyšel celé dva roky před celosvětovým hitem Avatar, přitom mu může směle konkurovat i dnes! Originální příběh o planetě, kterou chce lidstvo kolonizovat, ale místní druh se tomu brání, je doplněný o hravou animaci plnou fantastických nápadů a navíc ho doprovází dokonalá hudba. Nenechte si ujít opravdovou událost ve světě sci-fi a nechte se okouzlit úžasným světem planety Terra! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (182)

Mauric 

všetky recenzie používateľa

There´re always alternatives. Těžko formulovat pocity z tohoto filmu. Ač dětský, jednoduše animovaný, s primitivním scénářem, tak neskutečně akční, nemoralizující, zábavný, zdařile gradující, atmosferický a v neposlední řadě též neskutečně ozvučený. Houslový motiv na konci filmu jsem si pustil asi desetkrát za sebou a stále jsem se nemohl nabažit. Bravo! ()

Arachneuss 

všetky recenzie používateľa

Everything different scares them. Nemá to animaci jako Pixarovky. Nemá to příběh plný morálních zásad jako Dreamworks. A i přes to všechno působí Terra velmi originálně a nebál bych se ji komukoliv doporučit. Velmi vydařená žánrovka! ------- Podoba s Avatarem je na místě, že by James pokukoval po inspiraci ? ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Ač nemám pod zadkem přimontovanou vrtuli, tak jsem v tomto snímku zcela nepokrytě fandil domácím oblečeným ve slušivých barvách míru. Rád bych ocenil jejich gesto s kyslíkovou bublinou, ale místo toho je budu raději varovat, neboť lidem se nedá věřit a časem se budou chtít rozpínat na cizí pozemky. Lidé jsou zkrátka nevděčné svině. Věřte mi, jsem jedním z nich. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Zdaleka ne tak dobrá animace jako třeba u WALL-E a příběh originalitou také nepřekypuje(Pocahontas a 100 jiných podobných) Přesto je Terra namíchána ze slušné akce, místy moc dobré animace, příjemných hrdinů a nehloupých dialogů. Taková hezká sci-fi pohádka pro náctileté. Škoda jen, že si žánrovým zařazením do sci-fi, zbytečně zúžila okruh diváků. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Keď som to išiel pozerať, nevedel som o čom to je a čo ma čaká a o to viac som bol prekvapení.Je to vydarený animák s príjemnou hudbou, zaujímavým prostredím, skvelými postavami, nechýbajú tomu ani emocie a celé to pôsobí ako mix Star Wars s Avatarom.Problém vidím len v prostredí filmu.Človekovi sa to musí nejako dostať pod kožu, (aby sa mu zaľúbil ten svet) ale to za tých pár minút ťažko.Akurát si zvykneme len na postavy, ale s tým svetom by sa to chcelo ešte trošku vyhrať, aby aj on trošku zaujal a viac vtiahol a nielen postavy.Určite by to bol skvelý animák.Rozhodne je to, ale príjemný film pre deti aj dospelých. 80% - *4 ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (3)

  • Film měl premiéru 8. září 2007 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Scenár filmu bol pôvodne napísaný pre hraný film s realistickou CGI animáciou, keďže sa ale nepodarilo nazhromaždiť dostatok peňazí, bol film natočený ako 3D animovaný film. (Krnac)
  • Film byl natočen technologií TriOviz Inficolor 3D. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené