Reklama

Reklama

Keď začnú po celom svete miznúť vzácne šperky vrátane legendárneho diamantu Ružový panter, je šéfinšpektor Dreyfus (John Cleese) nútený zapojiť Clouseaua (Steve Martin) do vyšetrovania ako člena medzinárodného tímu detektívov a odborníkov, povereného dolapením zlodeja a navrátením odcudzených šperkov... Po boku Stevea Martina sa objavujú Jean Reno (v roli jeho pomocníka Pontona) a Emily Mortimer (ako Nicole, objekt jeho svojrázne sa prejavujúcich vášní). Členov medzinárodného tímu špičkových detektívov stvárnili Andy Garcia, Alfred Molina, Yuki Matsuzaki a bollywoodská hviezda Aishwarya Rai Bachchan. (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (342)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Gratuluji, Steve! Dokázal jsi u Clouseaua, popleteného inspektora s průměrnou inteligencí a sklony k nemotornosti, přeskočit levely slabě podprůměrné inteligence i nižšího stupně slabomyslnosti a rovnou jsi přešel k debilitě! Dovol, abych ti řečí tvého kmene sdělil, že jsi knipl, cement a čumák.. Teatrální trapnost, jenž mi krom zívání zanechala dva drobné otazníky. Proč se to vůbec zaštiťuje značkou Pink Panther, když se šlo sérií B.Edwardse jen volně inspirovat a použít například titul: „Případy inspektora Idioma“? A hlavně, kolik voucherů do luxusních pařížských bordelů dostal ten hvězdný herecký ansámbl, že byl nápomocen tomuto zvěrstvu? ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Nejsem vyznavačkou původní série, vlastně žádné variace na téma s jakýmkoli hercem. Dodnes jsem vlastně neviděla ani novodobou jedničku, ale jako samostatná záležitost mi tento film přišel velice dobrý. Lehká komedie, jakoby s každým záběrem povědomá, ale zároveň nová a okouzlující. Byla jsem zvědavá na Aish Rai Bachchan a nezklamala jsem se, ostatně každá její anglosaská produkce je velice zajímavá a stojí za vidění. Tady navíc vyniká jako skvělá protihráčka sympatické Emily Mortimer. A jestli jste viděli Dhoom 2, potěší vás variace Aish na stejnou roli ;) ()

Reklama

campix 

všetky recenzie používateľa

Druhý díl dále posouvá hranici nevkusu zavedenou prvním dílem a Jacuese Clouseau se nám přesouvá z USA do Evropy. Film plný hloupých vtipů, tragického českého dabingu a překvapivě také známých hereckých person. Opravdu nevím jestli mají pánové Martin, Reno, Garcia nebo třeba Cleese zapotřebí. Dokonce bych řekl, že nová série inspirovaná legendární původní sérií jí dělá více než ostudu. Doufám, že dalšího dobrodružství světoznámého detektiva se již nedočkáme. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Film nie je zlý, ale je absolútne zbytočný. Pre fanúšikov série stelesnené zlo. Jednotka mala aspoň záchodový humor. Tu nefunguje absolútne nič. Postavy sa len presúvajú z miesta na miesto, snažia sa o vtipy, ktoré síce nie sú ani trápne ale ani vtipné a všetko to končí priveľmi hlúpo. Dá sa to pozerať, ale načo? ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

3,5*/5...Niekedy sa udejú zvláštne veci, keď sa spojí viacero aspektov a alchemicky sa zmiešajú do toho správeneho prostredia, správneho času a správnej nálady...A práve takúto alchýmiu človek potrebuje mať pri PP2...Za normálnych okolností by som asi taký štedrý nebol, ale čuduj sa svete, mne to prišlo celé veľmi fajn, samozrejme v rámci možností. Steve Martin mi nevadil (čudné!), trapné momenty som prešiel bez frflania a dokonca som sa pobavil, v pár miestach dokonca dumal na nesmiernou originalitou tvorcov..Do toho jednoznačne pomohli známe ksichty, ktoré to celé ešte osviežili...A keby nič nepomohlo tak ešte je tu "celkom pekná" Aishwarya Rai:))) Určite lepšie ako jednotka a celkovo môžem povedať, že v rámci žánru "no-brain" zábavky som bol spokojný ... ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (15)

  • Kromě Jeana Rena ve filmu hrají další dva slavní Francouzi - herečka Judith Godrèche si zde střihla malou roličku a Millikena hraje Johnny Hallyday, velmi slavný pop-rockový zpěvák a příležitostný herec. (HappySmile)
  • Režisér předchozího dílu Shawn Levy se rozhodl opustit režisérskou stoličku a sám usedl na místo výkonného producenta. (HappySmile)
  • Ve scéně kdy se setkává postava Steva Martina s postavou Andyho Garcii, tak Martin poplete jméno Garciovy postavy a nazve ji Corleone. Corleone je jméno mafiánské rodiny ze série Kmotr. Andy Garcia hraje ve 3. díle této série. (Michal1702)

Súvisiace novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (viac)

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (viac)

Reklama

Reklama