Reklama

Reklama

Smrtiaca zbraň

  • Česko Smrtící zbraň (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (103)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Já těch pět prostě musím dát. Tohle je Seagalův návrat ve staré dobré klasické seagalovce, kde Steven opět tváří v tvář mlátí do lidí (a jde vidět, že je to on a ne někdo jiný) jako za mlada. Doufám, že tenhle film uvidí všichni posuzovatelé jeho tělesné váhy a objemu - i při své tonáži ještě svůj mlátící stroj nezapomněl ovládat. Smrtící zbraň by lehce zapadla do Seagalovy filmografie první půle devadesátých let, někde mezi Muže s cejchem smrti a Aljašku v plamenech. Poměrně zajímavý příběh, zajímavě natočený, docela dobrý souboje, zajímavá hudba. Prostě mi to udělalo radost. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

žeru segalovky poslední dobou,příčina má vždycky následek,následek má vždycky příčinu,tento film nádhérně dokazuje to,že příčina nevede k následku a následek nevede k příčině.slaboduchá akční píčovinka,ve které steven sem tam teda dokáže rozdat úder,už vůbec se bohužel nedokáže vyhrabat z bláta sračkovitého vychvalování sama sebe,ve filmech,které smrdí blbostí,už když si je koupíte.hele stevene,natočíme film,ty budeš hustej,děj blbej,ostatní herci ještě blbější, a neboj na dvd na tom trhnem a natočíme další blbost,lidi,tohle je odporný,o 4 % míň než nico?????se normálně vodpalte. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pustit si tuto Seagalovku po jeho prvych styroch klasikach je dost sokujuci zazitok. A to Pistol Whipped patri medzi to lepsie z jeho srackoidneho video obdobia. Pritom, co sa týka velkoleposti, tak velmi nezaostava za jeho rannymi filmami. Jedna nahanacka, 2 väcsie prestrelky a par bitiek boli u Seagala standardom aj v jeho zaciatkoch. Hlavný rozdiel je v prevedeni. Seagal sice nikdy nepracoval so spickovymi rezisermi, ale rutineri na prelome 80/90 rokov mali o niekolko tried vyssi standard ako sucasni video beckari a na akciu bolo radost pozerat. Pistol Whipped sice netrpi bleskovym neprehladnym strihom a Seagal sa tentokrat snazil absolvovat väcsinu bitiek bez vyrazneho pouzita kaskaderov, ale choreografia je podstatne menej napadita, Seagal posobi unavene a je sterilne natocena. Takisto prestrelky pôsobia monotonne. A kratka nahanacka je vylozene k smiechu. Co prekvapi este viac, je ze nefunguje ani zapletka. Sice sa snazili Seagala stylizovat do ineho typu postavy ake bezne hrava, ale prilis mu to nesedi a Seagal posobi vylozene nesympaticky. Nema tu jedinu scenu v ktorej by posobil nejak impozantne a dialogy su totalne trapne. Napriek tomu vsetkemu sa bohuzial stale jedna o jeden z tych lepsich novodobych Seagalovych filmov. Co len svedci o tom ako strasne hlboko klesol a je mi to strasne luto pretoze dakedy davno patril medzi ultimativnych akcnych hrdinov. Dnes je uz nepouzitelny a dufam, ze sa mu nepodari dostat do ziadneho dielu Expendables. 5/10 v ramci Seagalovych videosraciek. 3/10 v ramci jeho klasik. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Někdy ze začátku jsem myslel, že je to volný pokračování na Lidský terč, jak jsem viděl přestřelku na hřbitově a Henriksena. Tenhle film byl celkem fajn, akce bylo tak akorát, Seagal je uvedenej jako špatnej člověk, ale film začně v době, kdy už se snaží napravit, takže vlastně nic. Příběh mě nenudil a poslední přestřelka byla dobrá až na ty chyby! A libila se mi postava Blue. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Segal nikdy nevedel, nevie a ani nebude vedieť hrať. V tých jeho bývalých B-čkach stačilo, keď sa so žulovým xichtom pretrmácal celým filmom a sánky nám padali pri bojových scénkach. Na nejaký prerod hlavného hrdinu jednoznačne nemá a jediný náznak zmeny som zaregistroval v tom, že si v prítomnosti dcéry nenalial poldecák. Dosť slaboduché. Scény som nepretáčal, film si už druhý krát nepozriem. Zápalky zapaľovať streľbou z pištole je fajn, no následne pri prestrelke na ulici nikoho netrafiť je trochu od veci. (Teraz mi zas sánka padla pri pohľade na 4 či dokonca 5 hviezd pri hodnotení užívateľov.) ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (7)

  • Pracovní název: Marker. (Stocki)
  • V přestřelce na hřbitově na závěr filmu dojdou Stevovi (Mark Elliot Wilson) ve zbrani náboje, přesto na Matta (Steven Seagal) zvládne s prázdným zásobníkem ještě dvakrát vystřelit. (rublik05)
  • Natáčeno od 7.května do 1.června 2007. (Stocki)

Reklama

Reklama