Reklama

Reklama

Bu neng shuo de mi mi

všetky plagáty
Trailer

Na střední školu Tamkang přichází do hudební třídy nový student Le. Ze staré klavírní učebny slyší tajemnou skladbu, jde se proto podívat za zvukem. Spatří tu dívku Yu, se kterou se ihned spřátelí a tráví s ní poté spoustu času. Jenže jednoho dne uvidí Yu Lea s jinou dívkou, a tak uteče. Le na ni čekává před jejím domem, ale dívka se stále neukazuje. Nakonec mu jeho otec poví neuvěřitelný příběh o jedné dívce a hudební skladbě s názvem Secret… (JxMx)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Klasický romantický film s týchto končín, napodiv v tomto mi nič nejako extra neprekážalo. Základná zápletka síce možno pripomína moje pubertálne romantické sny (i keď samozrejme tam by bol koniec iný), ale tak zase je to v peknom obale a hlavne sa to celé naozaj skvele počúva. Takže v tomto prípade spokojnosť. 75%. Videné v rámci Challnge tour - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

Tyckin 

všetky recenzie používateľa

Moc hezký film, zajímavý zvrat a fakt krásná hudba, paráda! Gwei Lun-Mei je kouzelná a na jejím půvabu i hereckých schopnostech stojí většina krásy celého filmu. Prostředí hudební školy kde se to celé odehrává je ideální a pro tento příběh ani nešlo volit jinak, hudební stránka si zaslouží sama za sebe pět hvězdiček a samotný závěr filmu je zejména díky působivé hudbě naprosto ohromující. Jeden z nejkrásnějších romantických filmů co znám. ()

Reklama

Madison 

všetky recenzie používateľa

Musíte milovať Južnú Kóreu tak bezhranične, ako ju milujem ja, aby ste zniesli toľko sentimentu, romantiky, melanchólie či smútku. Ja som bola spolu s nádychom fantastična a podmanivého klavíra, ktorý sa stáva akýmsi kľúčom k vyvrcholeniu, okúzlená a nechcela som, aby sa to skončilo. Tá záverečná snová scéna, tie tajuplné bolesťou podtrhnuté oči hlavnej hrdinky, tie nebesky krásne klavírne sekvencie, snaha priviesť diváka na pokraj znesiteľnosti. Uverila som zámerom režiséra a rada sa nechám týmto nesmrteľným príbehom dojímať znovu a znovu... Nič pre cynikov. ()

Giggs 

všetky recenzie používateľa

Nadherne rozohrany milostny pribeh 2 stredoškolakov, ktory prinaša plnu hrsť krasnych pocitov. Pomaly a veľmi prijemne plynie až do onoho zvratu(podobnu zaludnosť som očakaval), ktory je na môj vkus mierne prekombinovany, avšak rozhodne nie zly. Byť to tajomstvo jednoduchšie, mohlo to byť dokonale dielo. Napriek tomu je Secret vysoko nadpriemernou romancou. Oh, skoro som zabudol.... UŽASNA HUDBA!!! ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Kto by to bol povedal, že klasickú Kórejskú melodrámu s jej neopakovateľnou atmosférou dokážu natočiť aj Číňania. edit 2023: Tak aj rokoch a na druhý pokus to stále dokonale funguje, až si hovorím, prečo som to videl len dvakrát, keď je to taká pecka. Znova som si užíval aj klavírne predstavenia, ktoré sú úchvatné. A keďže sa mi behom tých rokov z hlavy vyparila pointa, tak som bol znova príjemne prekvapený prerodom žánru filmu v druhej polovici. Tá zmena pôsobí prirodzene a film pozdvihuje o úroveň vyššie. Snáď len na konci som mal znova chuť, aby to pokračovalo ďalej, kľudne aj ďalšiu hodinu. Takže snáď si to tretíkrát pustím skôr ako za ďalších 12 rokov. 9/10. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Překlad čínského názvu zní: "Tajemství, které nesmí být vysloveno". (Jirka_Šč)
  • Yuhao Zhan, druhý účastník klavírního duelu, je i ve skutečnosti vynikajícím klavíristou. S Jay Chouem vystupují a předvádějí "klavírní bitvy" naživo. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama