Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dve ženy... ale iba jedna môže prežiť. Alice (Tracy Nelson) a jej manžel George (Linden Ashby) nemôžu mať deti a sú rozhodnutí nájsť si “náhradnú matku“. Jennifer (Heather Tom) je ochotná porodiť ich dieťa a počas tehotenstva s nimi bývať. Zdá sa, že všetko je konečne tak, ako si to Alice predstavovala… Vidina rodinného šťastia sa však stratí, keď Alice zistí, že si George s „náhradnou matkou“ až príliš rozumejú. Posadnutá strachom a žiarlivosťou sa nezastaví pred ničím... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (18)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Televizní psychologický thriller na páteční podzdní večer či půlnoc, dost slabý na to, aby vás i trochu zklamal. Celkově mohl být trošku drsnější. Psychologická proměna hlavní hrdinky proběhla moc náhle a rychle a scénáristé ji uskutečnily těmi nejprofláklejšími způsoby. Hlavní hrdinka se tak stala zcela nesnesitelnou postavou. což ale snad měl být i účel. Bavila mě tetička a černošský policista. Na jedno shlédnutí snad v pohodě, ale i tak pořád zůstává jeden základní pocit dojem - mohlo to být lepší a stačilo by k tomu málo. 1,5* ()

KajunkaB 

všetky recenzie používateľa

Hlavní psychicky narušená hrdinka mě slušně vytáčela celý film. Bylo sice jasné,jak se film bude stupňovat a kterým směrem se bude ubírat,ale zaujalo nás to celou rodinu a zvítězilo nad fotbalem. Také vás to donutí přemýšlet nad ,,náhradními matkami" a psychickou zátěží kterou pro ně může darování dítěte být. Zabaví i poučí. ()

Reklama

glamgirl 

všetky recenzie používateľa

Mám tieto filmy o narušených ženských, ktoré začnú vyvádzať, keď im niečo nevychádza, celkom rada. Tentokrát hlavná postava túži po dieťati, ktoré nemôže mať a medzitým sa nevie rozhodnúť medzi psychopatiou a psychózou (vzhľadom na jej halucinácie, by som sa priklonila k druhej možnosti). The Rival je naozaj typický prvoplánový TV film – od zjednodušeného a šablónovitého scenára, cez herecké výkony až po účelovú hudbu. A nemôžem nespomenúť veľmi zlý make-up. Ale inak celkom fajn oddychovka, ak vás baví vypnúť myslenie, a len sledovať a pohoršovať sa nad tým, ako sa vždy-dostanem-čo-chcem ženská vyrovnáva s prekážkami a čo sa s ňou nakoniec stane... ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Tuctovy thriller pristupny asi pre vsetky vekove kategorie,,he he. Dokopy sa v nom nic nedialo. Zavisla zenska, ktora tuzi po dietati a robi vsetko pre to, aby ho dosiahla aj za cenu vrazdy. Pocas filmu sa o tom presvedcite, nudne zabitie manzela a pokus o zabitie zeny, ktora jej mala dat svoje dieta, este v case ked nebolo na svete. Zabavna cast filmu bolo ked sa v jej mysli zjavovala teta, ktora uz bola mrtva. Stale ju provokovala a robila jej stale napriek, aby ju len nahnevala:)))) ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Režisér Douglas Jackson je naprosto vykleštěný režisér. Za 1) podle obalu to vypadá spíše na horor, za 2) příběh není vyloženě špatný, spíše takový krásně béčkový a navíc slibuje akci. No a bohužel rejža z toho udělal blbost, ale ne takovou zábavnou blbost, ale naprosto nudný film který nic nezachrání. Tak proč ty 2*? Snad jen pro Nelsonovou a Ashby a navíc to není nejhorší thriller(spíše nejnudnější) škoda. ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama