Reklama

Reklama

Carrie, Samantha, Miranda a Charlotte sú späť! Akonáhle Pán Božský zachránil Carrie z jej problémového vzťahu v Paríži, odhodlal sa konečne ich vzťah zlegitimizovať a prípravy na veľký svadobný deň môžu začať. Charlotte neprestáva túžiť po vlastnom dieťati, Miranda zažíva prvé trhliny v jej doteraz perfektne fungujúcom manželstve a Samantha stále vyhľadáva nové milostné dobrodružstvá. Dočkáme sa všetkého toho, čo máme na tomto príbehu radi – krásne šaty a topánky, zaujímavé milostné problémy a, samozrejme, aj množstvo sexu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (615)

Sofia 

všetky recenzie používateľa

Kdo má rád seriál, bude se mu líbit i film. Kdo ne, ať na to radši vůbec nekouká. Je to příliš dlouhé, občas kýčovité, hodně předvídatelné a hysterický výkon Kristin Davis v roli Charlotty je chvílemi poněkud rušivý, ale je to pořád náš starý známý Sex ve městě. Já jsem si celou dobu rochnila blahem, obdivně vzdychala nad krásnými šaty a botami a utírala jsem si slzy (hlavně od smíchu :-) ). DVD se určitě připojí ke kompletní sérii, kterou už mám doma. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Nepostihnuty serialom to bolo pred projekciou "hop" alebo "trop". A treba priznat, prve dejstvo (po velkolepu ....vy viete co) bolo dobre - vdaka uvodnej vysvetlovacke handicap neznalosti je vyrazne redukovany, klipove vsuvky pomahaju udrzat ako-taku sviznost a i ten dovod na usmev sa tam da najst. Ovsem od prezentacie trapneho fekalneho humoru (barlickove zurocenie jeho pointy je zufalo okate) to drhne, stoji na mieste a jediny pohyb az do konca je sebarecyklacny. Okrem (ne)prekvapiveho faktu, ze atributy "normalnosti" su takmer vylucne pridelene len muzskym subjektom, je pre mna zdaleka najsympatickejsou postavou (a zaroven jediny zdroj dobrych forov) Samantha - narozdiel od svojich neuroticko - blbych kamaratiek sa na nic nehra a je nielen k druhym, ale hlavne k sebe uprimna. Celkovo, spatne mi pridu tie 4 bizarne postavicky ako urcite prototypy zenskych povah, ku ktorym ma nezne osadenstvo nasej planety v roznej miere inklinacny vztah. Charlotte je malokedy dostihnutym idealom, v skutocnosti vystriedany neurotickou Carrie s obrazom strasiaka v podobe Mirandy a s tuzbou vediet byt rovnako odviazana a uprimna ako Samantha. Smutne, vesele, zufale ci nebodaj aj pravidve? Tazko povedat. Viem vsak, ze filmovy Sex v meste je pre mna rovnako pokrytecka "otvorenost" ako par rokov stary Hitch. ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

Ako ma môže pobaviť film, kde už obstarožné hlavné hrdinky, ktorých tváre vyzerajú ako keď natiahnete kožu z pomaranča na melón (hlavne tá ryšavá), pri každej replike debilne pískajú, tlieskajú a dupkajú nožičkami? Slová typu: botox, plastika, svadba, pán Božský, šaty, diétne, rozchod, vosk sa na mňa sypali bez zľutovania a so strašnou kadenciou a vrchol srandy je, keď si "jednoho dne Šarlota tak trochu kákla do kalhot"? Dávam 1* a dávam ju s kľudom a ľahkosťou, lebo tento počin je u mňa len o málinko lepší ako obyčajná juhoamerická telenovela a je mi úplne jedno, koľko šiat babenky pri nakrúcaní vystriedali. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 5.4/10] | me: Do ligotavého obalu zabalená plytká a patetická stupidita, ktorá nemá s ozajstným životom nič spoločné. Je jasné, že hlavné predstaviteľky sa pohybujú v iných kruhoch (, že ich starosti a život sú o niečom inom), ale fakt, že ich konanie je v istých momentoch totálne nelogické a hlúpe, detinské a smiešne ma totálne zaskočil. Ak bolo cieľom filmu poukázať na hlúposť konania hlavných postáv, tak sa to podarilo výborne. Pár vtipných miest a dialógov medzi hrdinkami tohto filmu to ešte nezachráni, pretože samotný film je poznačený svojim stupídnym príbehom, ktorý sa v istých okamihoch (práve vďaka správaniu sa predstaviteliek) stáva úplne trápnym a smiešnym. Peniaze, peniaze, peniaze, kvalitná dávka naivity a neracionálneho správania v tomto filme prekvitajú. A práve to, čo robilo seriál špecifickejším hrá až tretie husle. Nečakal som až niečo takto hlúpe a trápne. A 2 * sú práve za tie trefné spoty, sex a frky, ktoré mali spraviť z tohto filmu čosi viac, avšak zanikli v mori gýču a stupídnosti. ()

KlárkaS 

všetky recenzie používateľa

Možná je to tím, že jsem seriál nikdy neviděla, nebo taky tím, že jsem od toho vůbec nic nečekala. Ale popravdě řečeno, i přes dvě a půl hodiny jsem se ani jednou nenudila, slušně jsem se bavila a jednou nebo dvakrát jsem byla i dojata :). Ve srovnání s ostatními filmy by to byl pouze průměr, ale v dnešní době podprůměrných komedií si to zaslouží 70%. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (36)

Reklama

Reklama