Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý mariňák Tommy Riordan (Tom Hardy) sa po rokoch vracia do rodného Pittsburghu a požiada svojho otca Paddyho Conlona (Nick Nolte), niekdajšieho boxerského trénera a v súčasnosti už len alkoholika, aby ho pripravil na legendárny turnaj v zmiešaných bojových umeniach nazvaný Sparta, ktorý výhercovi ponúka najvyššiu finančnú odmenu v histórii tohto športu - päť miliónov dolárov. Tommyho brat Brendan Conlon (Joel Edgerton), učiteľ fyziky na strednej škole a bývalý úspešný zápasník v kategórii zmiešaných bojových umení MMA - Mixed Martial Arts, má tiež finančné problémy, preto sa rozhodne pre návrat do amatérskeho ringu, aby víťazstvom a výhrou zabezpečil svoju rodinu. V súkromí čaká oboch bratov neodvratný stret kvôli krivdám, ktoré ich rodinu kedysi rozdelili. A potom sa musia stretnúť ešte raz v ringu na turnaji bojových umení ako súperi v neľútostnom životnom zápase o veľký balík peňazí, ktorý by zachránil ich existencie a rodiny. Je však možné, že v ringu získajú aj niečo viac než len päť miliónov dolárov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (40)

Trailer 1

Recenzie (2 266)

Algernons 

všetky recenzie používateľa

Krásně natočený, zpracovaný, napsaný a zahraný snímek o odpuštění. Proč je vlastně tak těžké odpouštět? Co nám v tom braní? Co se musí stát, abychom byli schopni odpustit? To vše nám nádherným způsobem prozkoumává sportovní drama o MMA a jako každé skvělé sportovní drama, to není vůbec o tom sportu. Příběh odloučených dvou bratrů, kteří vyrůstali s otcem alkoholikem má neskutečnou sílu, díky perfektní dramaturgii. Oba bratři mají své problémy, oba potřebují vyhrát a oba se musí naučit odpouštět. Film, který bude i za 50 let aktuální jako Rocky! 10/10 ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Hollywoodsky načechraná cukrová vata o jednom bratrském (ne)sblížení dávkovaná stylem úderné arénovky, která ždíme emoce skrze kamenné tváře, levnou whisky a muskulaturu stěhováků, přičemž tlačí na pilu tak mohutně, až je víceméně nemožné tomu nepodlehnout, a proto ty občasné výlevy nenávistného hejtu okolo berme s rezervou a hurá do posiloven! ()

Reklama

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

To je proč se dívám na filmy..abych našla perlu jako je tohle. Emoce mi lezly ušima, srdce bušilo o 106 a po tváři mi tekly slzy. Drama v kombinaci se sportem je tak trochu tenký led. Zápasy musí bavit, nesmí být přehrané a neznamenají vůbec nic, pokud se nepovede dramatická stránka. Tady je ale základ pevný, příběh chytlavý a herci mají do herectví až neuvěřitelnou chuť. Úžasný filmový zážitek. 5* ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Úžasný, naprosto grandiozně emocionálně vygradovaný drama na pozadí bojových sportů. Po první hodině jsem dost nechápal vysoké hodnocení zde na csfd, protože ta první hodina je opravdu slabota a jen jakási chabá vykrádačka špičkového Fightera (2010). Jenže tam byly vztahy postav a postavy úžasně zahraný, tady je to fakt nic moc. No jo, jenže pak se to začalo tak nějak slušně vybarvovat a po 90 minutách začaly souboje. A to samotný už byla kapitola sama pro sebe ... Fakt super, perfektní techniky, extrémní napětí, hodně obstojná kamera, syrovost atd. Vyřazovací souboje v kleci o jednom vítězi, který obdrží obří finanční cenu. Dva bratry, bývalé zápasníky svede osud do tohoto jednoho turnaje. Oba mají obrovskou motivaci vyhrát, těžko říct, čí motivace by se dala pojmout jako důležitější ... Proti nim partička goril a hlavně jejich vzájemné nepřátelství z mládí. Ono ale nejde o klasické nepřátelství známé ze stovek "martial arts mlátiček" od 70. let, je to velmi složitý vztah. A zde na pozadí soubojů, obrovské barevné šou a vzrůstající obliby jednotlivých postav u diváků jako v koloseu se začne odehrávat vyhrocení bolestivých a hlubokých rodinných vztahů ... A teď už nebudu prozrazovat, jen musím napsat, že ve finále filmu jsem řval jak malý děcko a byl úplně rozsekanej obrovským přívalem emocí a furt brečel ... Přesně jako jeden z bratrů, učitel fyziky, stejně tak film si nechává ty nejsilnější trumfy do finále ... Dlouhá stopáž nevadí. Opravdu špička a pecka ve svém subžánru, tohle jo ... !!!! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $13,657,115Tržby Celosvetovo $24,215,385Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,403,492 //počet predaných kusov 245,751Tržby za predaj DVD v USA $9,891,940 //počet predaných kusov 502,524║ No tak režisér Gavin O'Connor opäť pekne prekvapil a potvrdil že má talent podať komornú drámu v tom najsilnejšom prevedení, hoci nechýba tomu klasický Americký sentiment, sú tam dosť silné vyhrotené situácie, ktoré úžasne spevňujú a postupne vyživujú túto drámu až ju vystupňujú medzi najsilnejšie zážitky v tomto žánri, súboje sú len bonbónik na vyše, nečakané prekvapenie. /90%/ ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (45)

  • Video umístěné na portálu YouTube, ve kterém Tommy (Tom Hardy) knockoutuje Mad Doga (Erik Apple) při tréninkovém zápase, lze skutečně na serveru nalézt. Vytvořeno bylo jen pro účely filmu. (syphonn)
  • Tom Hardy (Tommy Conlon) absolvoval v rámci přípravy na svou roli náročný trénink, během kterého nabral 13 kg svalové hmoty. (Sufferer)
  • Pri natáčaní bojových scén utrpel Tom Hardy (Tommy Conlon) zlomeninu prstu a rebier. (Sufferer)

Súvisiace novinky

Seriálový Warrior nabírá obrysy

Seriálový Warrior nabírá obrysy

18.07.2022

Už pár měsíců víme, že režisér Gavin O’Connor (Zúčtování, Cesta zpátky) pracuje na převedení svého úspěšného MMA dramatu Warrior do seriálové podoby. Snímek z roku 2011 se tak má dočká desetidílného… (viac)

Z Warriora se stane seriál

Z Warriora se stane seriál

13.09.2021

Snímek Warrior režiséra Gavina O’Connora patří mezi nejpopulárnější sportovní dramata vůbec. Film vypráví strhující příběh o střetu dvou bratrů, bývalého mariňáka Tommyho (Tom Hardy) a učitele na… (viac)

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

11.11.2017

Loňská comicsovka Sebevražedný oddíl sice moc lidí nenadchla, 745 vydělaných milionů nicméně znamená dvojku. Té se ujal Gavin O'Connor, režisér Warriora nebo Zúčtování, a měla by se začít točit v… (viac)

Zeleného sršně čeká drsný reboot

Zeleného sršně čeká drsný reboot

16.11.2016

Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli) se v roce 2011 poprvé a naposledy vrhnul na hollywoodský blockbuster. Jeho Green Hornet je celkem oblíbenou komedií, studio Sony ale doufalo v mnohem… (viac)

Reklama

Reklama