Reklama

Reklama

Peter Bretter (Jason Segel) je sympatický tridsiatnik, ktorý sa živí písaním hudby k televíznym seriálom a chodí s hviezdičkou jedného z nich – blonďavou divou Sarah Marshallovou (Kristen Bellová). Bohužiaľ, mu Sarah dá kopačky, len čo sa skončia úvodné titulky k filmu. Petrovi, ktorý ju šialene miluje, sa v tej chvíli zrútil svet. Od nevlastného brata dostane recept na zlomené srdce – totálnu zmenu prostredia. Peter si vyberie Havajské ostrovy, ktoré by boli na liečbu žiaľu ideálne, keby si ho pre nezáväzné randenie pod palmami nevybrala aj jeho bývalá s novým milencom. V bezvýchodiskovej situácii pozbiera Peter zvyšky hrdosti a rozhodne sa pochlapiť a zabojovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (830)

ajuska 

všetky recenzie používateľa

Příjemná nekoretní komedie, která se liší od obvyklé hollywoodské produkce frekvencí sprostých slov, nahotou hlavního představitele a v jistých ohledech sympatickou nešablonovitostí postav (např. chlap, co hlavnímu hrdinovi přebral holku, není jen černobíle vykreslený zavrženíhodný šmejd). K tomu všemu pár vydařených hlášek a vtipných situací a o letní zábavu je postaráno. Navíc dokonalá reklama na dovolenou na Havaji. 3,5* ()

KarelR 

všetky recenzie používateľa

Na Apatowovu dílnu překvapivě slabota. Vtipné a vypointované dialogy aby člověk první polovinu filmu hledal lupou a Segel tak vyloženě nemá co hrát, i když se snaží sebevíc. Ničemu nepomůžou ani zabité vedlejší postavy (Rudd i Hill míří většinu času totálně mimo) a zatraceně cute Mila Kunis všechno zachránit nemůže. Pár geniálních scén (sex wars, vraždící telefon) to v kombinaci s fajn písničkama nakonec vytáhne do lehkého nadprůměru, ale čekal jsem daleko, daleko víc. P. S.: Jason Bateman na hrad, neutečte z kina hned po začátku závěrečných titulků. UPDATE: Trvalo jen čtyři roky a x opáček.... než jsem konečně pochopil, jaká je to hrozná pecka :) ()

Reklama

CheGuevara 

všetky recenzie používateľa

Judd Appatow přihlížel pouze z pozice producenta a díky bohu za to. Asi bych začínal mít pocit, že se z něj stává falešný prorok. Né, že by Kopačky nebyl ujeté tak nějak po Appatowsku, nechybí spousta sexuálních narážek ani nakopnutí popkultury do citlivých míst, ale přeci jenom jim schází ono civilní kouzlo pana mistra. Asi tak nějak by dopadl 40 let panic kdyby zůstalo u první poloviny. Takhle je to jenom průměrná komedie, která jen stěží lavíruje mezi nechutností a skutečným humorem To ale nic nemění na tom, jak moc velký je Russell Brand borec. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Kopačky sú filmom, v ktorom prvý bozk nemusí byť podfarbený dlhším a hlučnejším než 2-sekundovým tichým romantickým tónom, aby išlo o najromantickejší okamih filmu. Kopačky majú v sebe toľko úprimnosti a hmateteľnej reality, majú natoľko multirozmerné a uveriteľné postavy a ponúkajú tak všestranné, férové, neklišoídne komické i dramatické pohľady na situačné strety postáv, že sa autorsko-rozprávačskou výpovednou hodnotou vyrovnávajú kdeakej vysoko hodnotenej psychologickej dráme. Film som si dal v plexe hneď po plytkom, povrchnom a v gíčovitej lacnosti otrocky nalinkovanom Sexe v meste - a nie že mi chvíľkovo zlepšil náladu, on mi osvetlil celý víkend. Judd Apatow nie je ani o chlp menej inteligentný člověk než Steven Spielberg a vďaka nemu si po dvadsiatich rokoch pozerania filmov zamilovávam žaner, ktorý som vždy považoval iba za pominuteľné oddychové povyrazenie. A čo tá chýbajúca jedna hviezdička? Do holky sa tiež nezamilujete preto, že by bola dokonalá… ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Uáááá! To myslíte vážne s tými hodnoteniami a chválami?! Ten film bol dlhší ako týždeň pred výplatou a väčšinu z neho vypĺňala romantická vata v podobe jedného zavýjajúceho lúzra! Mala som chuť ho vyfackať a zmlátiť do modra už po desiatich minútach - a oni ma tou jeho idiociou týrali ďalšie dve hodiny. Deň pred týmto sme si pozreli Get him to the Greek, čo je vlastne spin off komickej postavičky Aldousa Snowa a veruže aj za 3* to bolo raz také zábavné ako táto romantická zlátanina, kde sú všetci hlavní hrdinovia hlúpi pokrytci. Niekedy som schopná aj slabšej komédii veľa odpustiť pre kvalitné popkultúrne narážky alebo niekoľko božsky vtipných scén - ale TOTO nie!!! Tento film by museli od začiatku celý prekopať, aby som mu dala milosť. Poslednou záchranou pred jednou hviezdičkou bol úplný záver - ktorý sa už ako často používaný "prekvapivý" opak klišé sám stáva klišé - nicméně mohol zapôsobiť lepšie, keby mal tento film o 20 minút dementného balastu a zbytočných postáv menej!!! ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (22)

  • V bare u Lenivého Joa si Rachel (Mila Kunis) dáva drink Longboard Island, čo je vlastne ležiak vyrábaný na Havaji, konkrétne v Kona Brewing Co. (vander19)
  • Hlavní ženská postava se jmenuje Sarah Marshall (Kristen Bell)... a Marshall se shodou okolností jmenuje i postava, která nejvíc proslavila představitele hlavní role Jasona Segela (Peter Bretter). Jedná se o Mashalla Eriksena ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005). (cubajz)
  • Pieseň, ktorú hrá kapela v bare u Lenivého Joea, je “More Than Words“ od skupiny Extreme. (mackyns)

Súvisiace novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (viac)

Reklama

Reklama