Reklama

Reklama

VOD (1)

Blízka budúcnosť prináša nové zdroje zábavy. Obyvatelia celej zemegule sa schádzajú na sieti, pozerajú a hrajú simulačné hry, v ktorých ovládajú životy iných ľudí a v úplnej anonymite tak uskutočnňujú svoje najskrytejšie zvrátené túžby a najtajnejšie choré fantázie. To všetko je možné vďaka samotárskemu géniovi Kenovi Castleovi (Michael C. Hall), vizionárskemu zakladateľovi najvplyvnejšieho technologického konglomerátu na svete, spoločnosti K-Soft. Jeho novým nápadom je revolučná hra Spoločnosť, ktorá pomocou nanobunkovej technológie dovoľuje účastníkom pri obrazovkách, aby svojvoľne manipulovali a ovládali mozgy iných ľudí, a to v ich bežnom, každodennom reálnom živote. Oslnivá, pulzujúca a návyková hra sa svetom šíri ako epidémia a stáva sa drogou číslo jeden. Miliardy ľudí na celom svete dychtia po krvilačných súbojoch, v ktorých sa tvoria, predávajú a napokon likvidujú superhviezdy. Ďalší súboj na smrť, v ktorom bohatí hráči ovládajú mozgy odsúdených, sa práve začína. Kable (Gerard Butler), súčasný hráč číslo jeden, má pred sebou posledný zápas, ktorý rozhodne o jeho osude, slobode, rodine a budúcnosti. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (853)

Shit 

všetky recenzie používateľa

No jedno tomuhle béčku rozhodně upřít nemůžu a to, že při akci sem se cejtil, jako když pařim nějakou 3D akci a místo mega drsnýho Grarda Butlera všehny ty šmejdy kosim já, ale přece jenom tuhle nabušenou akci trochu kazí příliš zběsilá kamera, i když to mi po chvilce přestalo vadit, na to zas tak háklivej nejsem, ale bohužel mi vadil Hall, kterýho mam sice v Dexterovi fakt rád, ale tady byl takovej divnej úchlnej geniální záporaček a moc mi to nesedlo, chtělo to někoho lepšího na závěrečný vyřízení účtů, ale i tak dobrý béčko. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Gamer je sofistikovanou reakčnou hračkou, ktorá v sebe miesi koncentrovanú akčnú suspenziu s diagnózou modernej spoločnosti, neobmedzene ovládanej novými médiami. Neveldine a Taylor tak pod naleštenou kapotou ukrývajú podvratné nastavenie zrkadla postmodernej ére, v ktorej sa človek, otupený neustálymi horormi, s ktorými je každodenne konfrontovaný v televízii a na internete, nepozastavuje nad krutosťou reality a vníma ju ako banálnu. Navyše dokonale prejíma princípy videohernej estetiky a pomocou špeciálnych ručných kamier Red One prenáša diváka do sveta, ktorého audiovizuálna chaotickosť a anarchia reflektujú vnútornú prehnitosť a skazenosť systému bez morálnych a etických zásad. 90% Viac viz. JFL a Traffic. ()

Reklama

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Dexter versus 300 v jednom! Tvůrci předkládají zběsilou, nelítostnou akci a zároveň pokrytecky významně pokašlávají nad morálkou civilizované společnosti, hlavně té zkažené mládeže, co v jednom kuse paří Sim´s, místo aby žila vlastní životy a co je horší, prolévá množství virtuální krve! No jak k tomu ti chudáci avataři přijdou, že se musí věčně vzájemně kosit?! Trochu z toho koukal "Running Man", trochu "Náhradníci", trochu "Tron" a vlastně nešlo o nic víc, než ukázat množství ničím originálních akčních sekvencí. Jestli jste "Gamera" ještě neviděli, radši si nainstalujte "Unreal Tournament" nebo podobnou řežbu - pobavíte se déle, intenzivněji a interaktivněji. Na jedno zkouknutí snesitelný průměr, ovšem chopit se scénáře, režie a choreografie soubojů někdo schopnější, mohlo se to prostřílet podstatně výš. 54% ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Uf...Tak toto bol riadny guľáš. Nie, z tohto nový Matrix nebude. Je to akčné, miestami brutálne, ale i blbé, predvídateľné a nudné. Napriek prešpikovaniu filmu násilím, režisér nedokáže šokovať, brutalita vo filme je prekladaná úplne ľahkovážne a aj pri akejkoľvek snahe oživiť to strihom, hudbou, či zmenou tempa som sa fakt nudil a uvažoval nad tým, či to mám vypnúť. Byť svetoznámym hercom sa zdá byť povolaním snov. Keby som bol G. Butler a videl výsledok, tak sa od hanby zahrabem do hnoja. Začo tedy dve hviezdy? Za nevyužitý potenciál... Na príbehu sa vážne dalo stavať, ale výsledok je katastrofa. Režisérov navrhujem natrieť medom a jebnúť do mraveniska. Nech sa zahrajú oni...Slabé dve hviezdy. 30%. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Tak, stačilo. Crank 2 som zhltol aj s navijákom, Gamer už je bohužiaľ nepozerateľný videoklipový bordel bez gradácie či napätia, ktorý navyše nemá nadhľad a v tej "myšlienkovej rovine" len vŕši jedno klišé na druhé. Zopár nápadov v akčných scénach fajn, zvyšok zbytočnosť. Chlapci potrebujú spomaliť a ukľudniť hormóny. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (8)

  • Uvažovalo sa aj nad názvom filmu Citizen Game. (Greenpeacak)

Súvisiace novinky

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (viac)

Reklama

Reklama