Reklama

Reklama

Zohan: Krycie meno Kaderník

  • Slovensko Dajte si pozor na Zohana (viac)
Trailer 2
USA, 2008, 113 min

Réžia:

Dennis Dugan

Kamera:

Michael Barrett

Hrajú:

Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Lainie Kazan, Ido Mosseri, Rob Schneider, Dave Matthews, Charlotte Rae, Kevin Nealon (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Komédia od scenáristov Adama Sandlera, Roberta Smigel a Judda Apatowa, kde sa Adam Sandler predstaví v úlohe Zohana, špičkového izraelského bojovníka proti terorizmu, ktorý predstiera vlastnú smrť, aby si mohol splniť sen: stať sa kaderníkom v New Yorku . Hoci chce na svoj život  zasvätený boju s terorizmom  zabudnúť, čoskoro zisťuje, že uniknúť vlastnému osudu nie je tak jednoduché, ako si myslel. Jeho starí aj noví nepriatelia sa ale čoskoro dozvedia jednu zásadnú vec: s kaderníkmi si neradno zahrávať. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (1 069)

Sonnery 

všetky recenzie používateľa

Sandler mi nikdy nevadil. Dokonce několik jeho komedií mám rád, ale Zohan s krycím jménem kadeřník (překlady filmů dávaj asi za domácí úkol dětem v první třídě - po zamyšlení beru zpět. Dětem ve druhé třídě) je opravdu trapnej, sice né tak jako Petr Rychlý, když vypráví zrovna vymyšlený fóry v Natoč to, ale dost. Zohan divákovi furt cpe před ksicht jeho péro s největším porostem....a když v záběru není gag s pinďourem, tak je pro změnu s prdelí. Američani jsou divný ()

ORIN 

všetky recenzie používateľa

Pro mě osobně kandidát na nejlepšího Apatowa. Ano, zápletka jednoduchá, děj přímočarý, spousta nechutností. Ale ta atmosféra a přehršle originálních nápadů a pár naprosto geniálních vtipů a gagů povyšují Zohana na něco víc než jen tupou bezduchou komedii. A jak Sandlera nemám příliš v lásce, tuhle roli si musel napsat přímo na tělo. Poté snad nejcharakternější part Roba Schneidera plus naprosto okouzlující Emmanuelle Chriqui.. A sakryš, už cítím, jak se mi šumibublech dere z gatí. :-) ()

Reklama

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Jak vystihnout spor mezi Palestinou a Izraelí v komedii? Takhle! You Don't Mess with the Zohan je praštěná komedie, která má několik vyloženě skvělých a zábavných scén (vytáčení čísla, vystupování teroristů z taxíku) ale potřebovala by zkrátit o takových dvacet minut. Například ten začátek byl na můj vkus až moc dlouhý a později se některé fórky jen opakovaly, což nepobaví. Celkově ale filmu musím dát lepší hodnocení, protože, jak už jsem napsal, místy jsem se opravdu pobavil. Možná, že si tohohle bláznivýho kadeřníka ještě někdy dám, uvidíme… Do té doby musím naposlouchat novou Mariah Carey, abych pochopil, proč jsou po ní všichni teroristi (pardon, Izraelci a Palestinci) tak žhaví… 70 %. ()

HAL 

všetky recenzie používateľa

Pár velice dobrých gagů (pořád nesmírně primitivních, ale dobrých) schovaných mezi hromady vypatlaných humotů o mrdání starých ženských, rádobyperverzních narážek, vymýšlení přepálených charakteristik židů a tak podobně. Vystříhat z toho půlhodinový kraťas tak fajn, takto v celovečerní podobě ale nekoukatelné. 5/10 ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchá namotávačka s perfektne vykalkulovaným pozadím v spore medzi Izraelom a Palestínou. Sandler je totálne bezchybný, čo sa miestami nedá povedať o nevyrovnanosti vtipných scén počas filmu. Raz totálne infarktovo vtipné šlehy, inokedy až nehorázne prehnané, ale bránica bola pravidelne namáhaná, takže spokojnosť. Ale po dlhej dobe komédia, pri ktorej mi neprišla grcacia scéna úchylná. :) 75%. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (31)

  • Postava Adama Sandlera Zohan byla vytvořena na základě opravdového vlasového stylisty Neziho Arbiba ze Solana Beach v San Diegu v Kalifornii. (c.tucker)
  • Skutočný Arbib naučil Adama Sandlera (Zohan) a filmový štáb rôzne techniky úpravy vlasov. (Zeker)
  • Robert Smigel napsal scénář už v roce 2000, ale po 11. září se natáčení odložilo kvůli teroristickému motivu. (c.tucker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené