Reklama

Reklama

Série(6) / Epizódy(160)

S ovečkou Shaun vládne na farme chaos! Shaun rozhodne nejde so stádom - práve naopak, stádo sa pod jeho vedením púšťa do rôznych akcií, ktoré pokojné údolie menia na pastvinu plnú zmätku. Shaun s kamarátmi nedáva šancu ani ovčiarskemu psovi Bitzerovi, ktorý sa snaží utajiť, čo všetko sa deje za farmárovým chrbtom. Každý deň prináša nové dobrodružstvá vďaka ovečke Shaun! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (368)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto sa Angličanom naozaj podarilo. Vtipný, zábavný, roztomilý, krásne animovaný seriál krátkych príbehov o chytrej, vynaliezavej "Ovečke Shaun". Tá žije, spoločne so svojimi družkami, na kľudnej, veselej farme, kde ich stráži ovčiarký pes Blitzer. Ten sa však zväčša pridá ku ich vylomeninám a všetko sa ešte viac vygraduje. Profesionalné plastelínové animácie, vychytané detaily, vtipný nadhľad a svieži humor zaujme aj dospelého diváka. **** ()

Merwin 

všetky recenzie používateľa

Hah tak tohle je naprosto výbornej seriál. Když má člověk horší náladu tak tohle je stoprocentní lék. Výborně propracovaný a nadabovaný scény. Přes obtloustlého a líného kocoura přes prasata k ovčímu miminu, který je ovšem dokonalý (a to nemluvim o vizáži kuřat, u kterejch jsem myslel, že umřu) :D:D:D vřele doporučuju. ()

Reklama

Mikeel 

všetky recenzie používateľa

Nesmrtelná animace, nesmrtelná roztomilost jakýchkoliv Aardmanských zvířatek, ačkoliv ovečky jednoznačně vedou! Navíc ovečka Shaun není jen pro ty nejmenší, já se u toho taky dost nasměju a aspoň si mám o čem povídat se svou šestiletou sestřenkou, která tu nezbednou ovečku žere úplně stejně jak já! A zrzavej kocour taky válí!!! ()

AndreyCSFD 

všetky recenzie používateľa

Jednoduše úžasné, úžasně jednoduché. Konečně seriál, který neuráží dětskou inteligenci a co víc - nehustí do dětí morálku. Někomu se sice může zdát tenhle seriál jako rychle spíchnutý večerníček, ke kterému se autoři neobtěžovali ani namluvit komentář. Pro mě je to skvělá ukázka toho, na jak malém prostoru lze vytvořit ucelený příběh se spoustou zajímavých figurek a že když máte skvělý scénář obejdete se i bez vtipných replik. Seriál je sice primárně vytvořený pro děti, tvůrci ale nezapomněli ani na dospělejší diváky a občas ze seriálu vykoukne i nějaký vtípek vyloženě pro ně. ()

Galéria (328)

Zaujímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama