Reklama

Reklama

Série(6) / Epizódy(160)

S ovečkou Shaun vládne na farme chaos! Shaun rozhodne nejde so stádom - práve naopak, stádo sa pod jeho vedením púšťa do rôznych akcií, ktoré pokojné údolie menia na pastvinu plnú zmätku. Shaun s kamarátmi nedáva šancu ani ovčiarskemu psovi Bitzerovi, ktorý sa snaží utajiť, čo všetko sa deje za farmárovým chrbtom. Každý deň prináša nové dobrodružstvá vďaka ovečke Shaun! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (368)

natalie15 

všetky recenzie používateľa

Tak na toto sa človek môže pozrieť vždy! A o zábavu má postarané:-) Ovečka Shaun je seriál ktorý rieši normálne veci veľmi milou, zábavnou a originálnou cestou. A ja som nevedela že ovce sú tak inteligentné! :-) Ovečke Shaun tie nápady asi nikdy nedojdu, a to ma len teší! Každý diel je veľmi zábavný a milý, a ja som sa do dobrodružstiev týchto ovečiek zamilovala. Niektoré diely sú nezabudnuteľné - napríklad ako tá tučná ovca chudla, ale o tom ako farmár zobral macka tej malej ovečke a tá potom celý čas plakala, chúďa. A Bitzer! To je asi moja druhá najobľúbenejšia postava po Shaun... to ako stále pije kávu... Amen. Krásny, milý, inteligentný a zábavný seriál. 95%. ()

Rajczatko 

všetky recenzie používateľa

"Kapánek" pozměněný námět Wallace a Grommita mě nejdřív nutil přistupovat k seriálu se skepsí, protože jsem veliký fanda W&G, ale po asi pěti sekundách jednoho z dílů, který nám pustil náš fyzikář na gymnáziu v jedné z posledních hodin roku jsem si okamžitě seriál zamiloval :-) Je to nesmírně zábavné a milé, a i přes to že jedinou dabovanou částí je úvodní písnička, protože v žádném z dílů nepadne ani slovo, všechno nahrazuje bečení, štěkání a huhlání, je to rozhodně dílko, které zaujme naprosto jakýkoliv vzorek populace. ()

Reklama

Colour 

všetky recenzie používateľa

Toto by mali hodnotiť deti, tým je to hlavne určené. Väčšinu detí, čo poznám a ktoré videli čo len jeden diel, si ho obľúbili. I ja som videla zopár dielov, keď som mala cca 13 rokov, a páčilo sa mi to. Každý si tam nájde niečo, čo ho rozosmeje. Či už roztomilé ovečky alebo blbosti, ktorých sú schopné. 4,5* ()

Emily93 

všetky recenzie používateľa

Každý deň sa na farme niečo nepredvídané odohraje a mňa zanecháva v očakávani, čo nová epizóda prinesie. Roztomilá ovečka Shaun s jej kúskami, ktoré ma neraz navrátili do detských čias a vyčarili veliký úsmev. Skvelý anglický humor nielen pre deti a úvodný hudobný doprovod sa mi navždy vryli do pamäti. ()

boombang 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně vtipné, mám přímo záchvaty smíchu, a to i po dvacátém shlédnutí. Roztomilá a chytrá ovečka, ostatní ovce, u nichž člověk nikdy neví, kolik jich je, snaživý pes, který to vždycky odskáče, naprosto sviňská prasata a k tomu všemu nešikovný a neustále překvapovaný farmář. Za takovou legraci je pět hvězd málo. Moje nejoblíbenější epizoda je asi ta s lepidlem. Bééé! ()

Galéria (328)

Zaujímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama