Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hanblivý geniálny študent prestížnej M.I.T. Ben Campbell (Jim Sturgess) prekvapivo nájde odpoveď na svoje problémy s financovaním štúdia v hazardných hrách – ponúknu mu totiž členstvo v skupine najnadanejších študentov, ktorí každý víkend odchádzajú pod falošnou identitou do Las Vegas, kde využívajú svoje výnimočné schopnosti na to, aby v kartách získali nemalé peniaze. Ich potenciál objavil svojrázny profesor matematiky a génius v odbore štatistiky Micky Rosa (Kevin Spacey), a spoločnými silami vymysleli spôsob, ako herný systém pokoriť. Zásluhou toho, že sa naučili počítať karty a osvojili si komplikovaný systém tajných signálov, sú schopní vyhrávať v kasínach rozprávkové čiastky. Ben, ktorý podľahne vidine peňazí, životnému štýlu v Las Vegas a bystrej a príťažlivej členke svojho tímu Jill Taylorovej (Kate Bosworth), stále viac a viac riskuje. Hoci počítanie kariet nie je nezákonné, v hre ide priveľa – a zakrátko už nejde len o to orientovať sa v kartách, ale tiež o nutnosť nenechať sa pristihnúť Coleom Williamsom (Laurence Fishburne), hrozivým šéfom ochranky jedného z kasín... (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (641)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Sardy: 1. You Can't Always Get What You Want - The Rolling Stones [6:09] ,2. Time To Pretend - MGMT [4:20] ,3. Big Ideas - LCD Soundsystem [5:40] ,4. Giant - D. Sardy/Liela Moss [3:42] ,5. Always - Amon Tobin [3:38] ,6. Young Folks - Peter Bjorn And John [4:37] ,7. Mad Pursuit - Junkie XL/Electrocute [4:16] ,8. Sister Self Doubt - Get Shakes [4:22] ,9. I Am The Unknown - Aliens [5:27] ,10. Shut Up And Drive - Rihanna [3:34] ,11. Alright - Knivez Out [3:31] ,12. Tropical Moonlight - Domino [3:27] ,13. Hold My Hand - Unkle [4:58] ,14. L.S.F. - Mark Ronson/Kasabian [3:32] ,15. Tender Buttons - Broadcast [2:51], ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Čakal som nejakú somarinu, ale po čase si ma ten film získal.Veľmi zaujímavé a koniec bo tiež dobrý.Ale keď sa tak zamyslím, ani neviem čo je na tom tak super.Proste som len pozeral a bavilo ma to. Ma to tempo, fajn hercov, strih, hudbu ... mimochodom Kevinovi Spayceymu a Laurenceovi Fishburnovi role padli ako riť na šerbeľ. 85% - 4* ()

Reklama

JANARYBA 

všetky recenzie používateľa

Výborný, chytrý film, Jim Sturgess věrohodně ztvárnil přerod chudého slušńáka na sebevědomého bohatého floutka. Radši jsem jednu hvězdičku přidala, když ostatním to připadá jako průměr - mě se to jeví jako výrazný žánrový nadprůměr a na rozdíl od většiny filmů se něco dozvíme z prostředí, do kterého bychom se asi těžko ve skutečnosti podívali. ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Poměrně bezkrevná jednohubka na deštivý večer, která nikoho neurazí, ale nadchne pouze ty, kteří u podobných filmů neradi přemýšlí a mají ve svém filmovém TOP 10 na nejvyšších příčkách všechny Dannyho parťáky. Tenhle teenagerský odvar se totiž snaží na Clooneyho partu navazovat tolik, až zkrátka musí jednou narazit. A tady se tak stalo po zhruba hodině a půl bezproblémové zábavy, kde ze sebe nevýrazný Luketic tahá poměrně zajímavé montáže a záběry, aby posléze přepnul na unylý morální podtón o tom, že je někdy lepší vsadit na horší karty, i když to znamená trnitější cestu k vítězství. Sturgess každopádně po Across the Universe opět válí. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Skvelá jednohubka, pri ktorej síce viete od začiatku, ako sa skončí, no bavíte sa dobre. Filmu chýba viac filozofie a viac napätia. V plytkom scenári sa stráca aj sám Kevin Spacey, ktorý bol tiež jedným z producentov tochto filmu. Škoda, že nepridali niečo nové. Tieto pocity a obrazy som už zažil z podstatne silnejšieho Rainmana (ako sa o tom aj hovorí) a v dynamickejšiom Oceans Eleven... ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (21)

  • První kasino, které nepřetržitě monitorovalo všechny hrací stoly kamerami, bylo věhlasné Mirage, otevřené v Las Vegas roku 1989. (Siriuss)
  • Film je založen na skutečném příběhu party několika studentů, kteří vynikali v matematických počtech a obrali kasina v Las Vegas o obrovské sumy. Ačkoliv reálnou partu tvořili Asiaté, ve filmu je hrají běloši. Ve skutečnosti jejich barva pleti hrála velkou roli. Asiaté připadali obsluze kasin "jeden jako druhý", navíc měli pověst notorických a nepříliš úspěšných gamblerů. (duklak2)

Reklama

Reklama