Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2009 jsme objevili na planetě vzdálené 20 milionů světelných let život. Poslali jsme jim mírový pozdrav a oni nás navštívili. Během dvou hodin zahynulo 90 procent populace...
Po několika stoletích jejich nadvlády se hrstka statečných děvčat vyzbrojených plazmovými zbraněmi pouští do osvobozování Země. (novyto)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (34)

kombajn odpad!

všetky recenzie používateľa

Velice přehnané herecké podvýkony se stupidními dialogy - všichni herci přehrávají o 5000%. Kostýmy jsou převážně sadomaso kožené bundičky. Výběr postav je zbytečná práce, když doktorku hraje baba v kožené bundě s lookem prostitutky z období kolem 1980 -1990 a většina "vojaček" používá šminky, aby vypadaly dostatečně emo. A korunuje to srandovně neuvěřitelně archaické CGI - možná, že v roce 2000 by tím mohla nějaká PC hra okouzlit. Co mi vrtalo hlavou od začátku do konce bylo to, proč někdo nakupuje kulisy v Ikea (svítidla na stěnách) a hlavně jak může nějaký film v dnešní době dopadnout takto. Kdyby to "točili" dva dvanáctiletí kluci, tak to chápu... ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Dokážem toho zniesť dosť, ale toto už bolo veľa. Ak chcete vidieť film, ktorý sa síce priživuje na názve Transformerov, ale vykráda úplne iné filmy odporúčam. Ak chcete vidieť hlavné myšlienky z filmov Matrix, StarWars, I Robot, A.I. a mnohých iných, opäť len odporúčam. Ak chcete vidieť film kde 10% súčasnej ľudskej populácie tvorí asi 30 ľudí a z toho 25 lesbických modeliek a 5(4) úplne asexuálnych mužov, opäť mi neostáva nič iné len odporúčanie. Film nulovej kinematografickej hodnoty. Nielenže efekty vyzerajú byť robené v Skicári, nielenže (ne)herci sú pozbieraný z modelingových agentúr, ale i scenár donúti človeka vyškrabať si oči a streliť guľku do hlavy. Mimochodom tento film sa zatiaľ pýši najnerealisticky vyzerajúcimi bleskami, aké kedy vo filmoch boli použité. Odpad, že až odpadnete. ()

Reklama

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Mozna si budete tukat na celo, ale mne prisel film genialni. Diky tomu, ze jsem prekladala k nemu titulky, jsem ho celkove videla snad vickrat jak Forresta Gumpa. Asi me to nejak mentalne poskodilo, nevim. Ale ty lesbicky sceny, naliceny vojacky, zensky oslovovany "pane"... To je proste uzasny, kdyz k tomu pripocteme perfektni levny efekty, beckar s chuti zatleska. Akorat tuhle maskaru mohli tahnout az do konce a nemuselo to sklouznout k odporny sentimentalite. Mimo tohle, skvely film! ()

utri odpad!

všetky recenzie používateľa

Kluci z Asylum posunuli hranici filmového dna zase o notný kus dál :). Tak třeba herci, ... no asi takhle ... účastníci německých fekálporen předvádějí výkony o kterých si kdokoliv z těhle ololherců může nechat jenom zdát. Speciální efekty byly zrovna kdekoliv jinde, jen ne v Transmorphers. Režiséra to nejspíš ani nemělo. Kameraman na perníku pobíhal po staveništi a natáčel všechno možný, ale dával si sakra bacha, aby nezabral něco zajímavýho pro diváka. A vysvětlovat tvůrcům, že u filmu existuje něco jako zvuk, asi nemá vůbec cenu (zvuk tam vlastně není, jen mluvení a střílení). Megapiraňa nebo Birdemic byly aspoň tak blbý, až byly zábavný, tohle je jen blbý, bohužel, potenciál to mělo. ()

pugs odpad!

všetky recenzie používateľa

Priznám sa predom - nedopozeral som to. Tak debilný film som dlho nevidel. Asylum opäť útočilo na naše úbohé mozočky a my sme im to mali zožrať. Aspoň uživatelia čsfd im na to nenaleteli. Tento film je oveľa horší odvar Terminátora (prečo potom vlastne vznikol film The Terminators? Áno, áno, chceli "konkurovasť Salvation) a Transformers. Dialógy na úrovni 4-ročného decka a ženy oslovujú "pane". Digitálne efekty? Takto nečakajte, roboti sú síce - áno - a sú živí. Trošku odskočíme od trikov - Na tých robotoch bolo zvláštne, že mali srdce, krv, žily (čo nemali ani Transformers) - proste to boli tzv. "kovoví ľudia". Späť k trikom. Pršalo, Hrmelo bola tma jak v riti a roboti svietili jak na 1. mája. Ešte, že som tento film pozeral na youtube s popiskami, inak by som sa ani nezasmial. Jajáááj strašný to film. 0/10PS: Filmy od Asylumu, a hlavne to čo tu predvádzali, nie sú B, C, D... nedajú sa na tieto filmy použiť písmenka z abecedy. A za tým si stojím!!! ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama