Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 3

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (282)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Veľmi rozporuplný film. N. Antal je šikovný režisér, ale tu akoby nevedl z akého pohľadu chce príbeh uchopiť. Kto je ten správny a chytrý a kto je tu idiot? Prečo plánovať tak vážnu vec akou je lúpež s úplným nováčikom? Celý film mi kazila fakt divná motivácia hlavného "hrdinu", ktorý bol pre mňa práve spomínaným idiotom. Buď držím s partou alebo do toho vôbec nejdem. Ja sám by som ho asi zadusil a prakticky celý film mi liezol poriadne na nervy a fandil som ostatným chlapíkom aby ho konečne vyhrabali z toho auta a nakopali do riti. Kvôli nešťastnej náhode zomrel jeden človek, kvôli iniciatívnemu blbcovi umreli takmer všetci. Nie nadarmo sa u nás na Slovensku hovorí - "iniciatívny človek-hotový kokot". V závere sa mal ten magor pozrieť do zrkadla a spočítať koľko zla napáchal on sám. Film iba slabý priemer. 50%. ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Divím se, že Nimród Antal ještě nestojí před soudem za DO NEBE VOLAJÍCÍ promrhání nadějně vyhlížejícího béčka. Proč? Strážci obrněného transportéru se rozhodnou inspirovat svými kolegy a společnými silami "okradou sami sebe". Plán se však zhroutí ve chvíli, kdy jeden z nich zastřelí svědka (starého bezdomovce) a druhý to nepřenese přes srdce... Slušný B-nápad měla dokrášlit opravdu silná sestava hvězd, z nedostatku prostoru však neměla možnost zazářit ani jediná z nich. Kromě neskutečného plýtvání talentem u vybraných herců se režisér neubránil (ne)nutnému happy-endu a nudným scénám, za které mohou především plytké a stále se opakující dialogy... Na druhé straně musím chtě nechtě vyzdvihnout přímo ukázkový soundtrack, jenž dodává akčním scénám ten správný šmrnc, dále pak kameru a velmi povedený střih (viz. nahrané přepadení či zraněný policista). A v neposlední řadě samozřejmě notnou dávku klišé. DOPORUČENÍ: Pokud chcete mít z "Ozbrojených a nebezpečných" skutečně nefalšovaný zážitek beze špetky zklamání, pusťte si tenhle trailer ( http://www.youtube.com/watch?v=xqH7SRvie-I ), nechte se unášet jeho cool atmosférou a normálně předstírejte, že jste film viděli. Po jeho zhlédnutí totiž stejně zjistíte, že v něm není nic, co by nebylo v našlapaném traileru... ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pomerne presvedčivá a svižná akčná jednohubka s radom známych hereckých es, jednoduchým nápadom a pútavou réžiou. Ako rýchlo film začne, tak rýchlo aj končí, preto nie je možné čakať nejakú prevratnú a premyslenú jazdu. Čo v tomto prípade nie je na škodu, to o čo tu ide, je stvárnené napínavým spôsobom a aj keď je koniec ľahko odhadnuteľný, tak je zaujímavé sledovať, čo sa medzi partiou "Securiťákov" odohráva. Veľkým plusom je obsadenie a myslím že rovnako ako ja tak ste všetky hlavné postavy videli už v nejakých filmoch alebo seriáloch, teda okrem Columbusa Shorta. Asi najlepší boli Matt a Milo. Jediným mínusom hodnotím to, že akonáhle sa jedna postava (nejdem spoilerovať) zamkla v aute, dej stratil na tempe a akcii čo bola veľká škoda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Vždy mi připadala velmi vtipná skutečnost, že hromady peněz v pancéřovaných vozech převážejí mizerně placení drsňáci, jejichž vzdělání bylo ukončeno pátou třídou základní školy. Jen v podobných tykvích se totiž rodí stále stejné dokonalé plány na falešná přepadení a užívání si odcizených peněz v tropických rájích. V tomto případě jsem však ani žádný plán nezaznamenal, o plánu B nepadlo ani slovo a dementní činnost budoucích milionářů mne provokovala k neustálým výbuchům pohrdavého smíchu. Ale já mám smích rád, takže nějakou tu hvězdu do hry vložím, ale poznámku o nesmyslném plýtvání slušnými herci si nemohu odpustit. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Keď ľudia nepremyslia dopredu všetky možné scenáre a morálnosť jednotlivých konaní a toho, či by veci nešlo urobiť aj inak, dopadne to ako v tomto príbehu. Keď mám hodnotiť však tú snahu o akciu a vývin deja dospievam k názoru, že vôbec nevyšiel a bol dosť naivný. Obsadenie ma nezaujalo, povyšovanie peňazí na veľmi dôležité takisto u mňa prepadá. Nelogické, nie veľmi originálne, celkovo dosť nudné a hlúpe. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama