Reklama

Reklama

Joe Kingman (Dwayne „The Rock“ Johnson) je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokáže človek predstaviť. Má všetko – slávu, rešpekt spoluhráčov, vypracované svaly a ženy po ňom šalejú – vrátane malého dievčatka Payton (Madison Pettisová), ktorá jedného dňa zazvoní na jeho dvere a predstaví sa pomerne nezvyklou vetou: Som tvoja dcéra. Spočiatku je z toho Joe riadne zaskočený, ale napkon si uvedomí, že to môže byť aj pravda a zodpovedne sa ujme starostlivosti o Payton, kým sa jej mamička nevráti. Spočiatku však nič nefunguje tak, ako si predstavuje. Napokon si vypočuje Paytoninu túžbu a zapíše ju do baletného programu. Tam sa zoznámi s Monique, ktorá mu vysvetlí, ako sa má o dieťa starať. To však je stále iba začiatok všetkých problémov a nečakaných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (219)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Prvý krát keď som tento film videl, boli dosť blbé podmienky a mám pocit že som ho ani nedopozeral ... ale teraz som si to dal ešte raz. Klasický klišéovitý príbeh ktorý sme mali možnosť vidieť nespočetne krát, ale jeho spracovanie v tomto filme sa mi nejakým spôsobom zapáčilo, možno istú zásluhu má na tom americký futbal. Dwayne Johnson je macher a je na ňom vidieť že si tu úlohu užíva a baví ho to (ako v každom jeho filme). Rodinný film ktorý sa podaril, prekvapil a čo je hlavné nenudil ... je jedným z mala podobných filmov, ktoré sú naozaj skvelé. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

MeanWhile 

všetky recenzie používateľa

Jo, jasný, musíme si nejdřív říct, že toto je klasický film, který je pro mnoha lidí jen nudou, utrpením a snahou nějakého režiséra natočit rodinnej film, kterej se mu ale vůbec nepovedl a nemá žádný smysl. Mě se ale Game Plan jevil jako supr komoška, která fakt dokáže pobavit (a pro ženy je tu také pozdvižení u Johnsonova těla), ale nejen kvůli těm komediálním prvkům se mi film líbil, také mám rád Dwayne Johnsona, ten když si umí vybrat dobrej film, tak je fakt na co se koukat, toto je sice klasickej béčkovej film, ale furt se to dá a já jsem docela spokojen. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

No, nebýt pár silných momentů, byla by to strašná kokotina. Od začátku do konce příšerné klišé a hlavně scény s fotbalisty, kteří se netváří na rodičovskou změnu svého slavného quatrbacka a pak zjihnou jak čokoládové pralinky na slunci, to byl nefalšovaný děs. Popravdě ani velký oblíbenec Dwayne Johnson filmu nijak nepomohl. Spíš naopak. Film se tak musel držet sám bez pomoci herců a naštěstí to celkem zvládl. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (20)

  • Posledný Disney film s názvom Buena Vista Pictures Distribution. (Zeker)
  • V úvodu filmu jezdí Joe Kingman (Dwayne Johnson) stříbrným sportovním vozem Mercedes-Benz SLR. Když se objeví jeho dcera, manažerka Kingmanovi pořídí "rodinný" vůz Mercedes-Benz třídy R. (lskala)
  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené