Reklama

Reklama

Reportérka Sadie Blakeová (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (100)

petero 

všetky recenzie používateľa

Unrated 122 min. Trailer ma nijako nenavnadil pretože tie akčné zostrihy boli biedne a čakal som šit. Potvdilo mi to 38% hodnotenie na csfd. Spustím film a objaví sa logo Ghost House. Spolu s Dark Castle sú to spoločnosti špecializujúce sa na lacné hororové béčka. Ani jedna ma však ešte nepresvedčila vyprodukovaním čo i len jedného obstojného hororu. Takže ďalšia pochybnosť. Začiatok nič moc. No postupne ma príbeh tak zaujal že vražedná 2 hodinová stopáž ubehla bez problémov. Lucy Liu tu hrá novinárku ktorá pri pátraní po tajnom spoločenstve padne do rúk páriku upírov, ktorý sa s ňou nepekne pohrajú. On: „Sex alebo smrť, neviem sa rozhodnúť“. Ona: „Najskôr ju zabi a potom si s ňou užijeme“. Hm. Preberie sa v márnici, pozrie do zrkadla a nič nevidí. Na rade je pomsta a vyvraždenie všetkých čo s tým majú niečo spoločné. Pekne od najmenšieho poskoka po šéfa. Námet ošúchaný ako stará bačkora, ale spracovanie sa mi veľmi páčilo. Žiadne rýchlopalné hlučné zbrane, len malá, tichá, dobre schovateľná a samo nabíjacia kuša. Žiadne super schopnosti ako nadmerná sila, premeny alebo lietanie. Proste len je nesmrteľná ako každý upír. Nikdy ma filmy s upírou tematikou moc nebrali ale toto sa mi páčilo. A Lucy Liu je kočka a dobrá herečka. Mimochodom slovo upír tu ani raz nezaznie a na upírie zúbky tiež zabudnite. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Já bych se nezděsila, kdybych se probudila nahá na pitevně. Rovnou bych se zbláznila. Pak by mi bylo úplně jedno, jestli mám neodolatelnou chuť na čerstvou lidskou krev. Lucy Liu se nezbláznila. Sehnala si kuš se stříbrnými šipkami a vydala se na cestu pomsty. Vlastně chce pomstít svou smrt. Chce si to vyřídit s těmi, co jí to provedli. V podstatě někam příjde, něco málo řekne, vystřelí a odejde pryč. Takže nic převratného se nekoná. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pokus autorov tohto filmu o natočenie moderného, mierne neštandartného, vampírskeho horroru vyšiel úplne na prázdno. Je to tak fádne a nudné dielo, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral do konca. Plytký, neoriginálny príbeh ma vôbec nezaujal. Monotónne zatemnené scény sa vlečú ako sopeľ. Horrorový experiment, na ktorý sa tu podujala krásna Lucy Liu, sa nezdaril. Možno keby ukázala kozy (moc ku tomu nechýbalo), tak by som dal aj o hviezdičku viacej. Ale takto musí jedna stačiť. * ()

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Taký ženský Blade. Nie je to bohviečo, ale nie je to najhoreší film. Čistý priemer v ktorom Lucy Liu ukazuje aká je všestraná a že si zahrá aj v netradičný rolách. A zdržal by som aj pokračovanie, samozrejme v lepšom tempe. Všetky obkecačky a zoznamovačky z filmom by išli bokom a videli by sme čistú akciu, ktorá bola aj tu vydarená. ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

Tohle mělo být jako co? Jakási slabá kopie Blada kde je hlavní hrdinka ženská. Sadie kousne upír a ona se chce mstít. Pomůže jí k tomu jakýsi chlápek ,který jí řekne co a jak. A tak následuje hledání toho co jí kousnul ,aby se pomstila. Do toho je tu policajt ,který hledá vraha své dcery a má to na Sadie ,nakonec se spojí. Totální nuda ,která už tu byla. Ještě je se to vše odehrává ve tmě. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (6)

  • Film Oběť: Lovec krve má po novém sestřihu v zahraničním vydání stopáž přes dvě hodiny. (Rodriguez)
  • Ve filmu není ani jednou vyřčeno slovo upír. (Holina)
  • Celý film se odehrává v noci. (cariada)

Reklama

Reklama