Reklama

Reklama

Rallye smrti

  • Česko Rallye smrti (viac)
Trailer 1

Internetové stránky projektu Rallye smrti patria k tým najnavštevovanejším. Beží na nich online najbrutálnejších pretekov v histórii. Ich aktérmi sú „obyvatelia“ jednej z najťažších amerických väzníc. Pravidlá sú jednoduché- rýchlo, divoko a čo najbezohľadnejšie dôjsť do cieľa ako prvý. Stačí päťkrát vyhrať a namiesto medaily dostane pretekár to najcennejšie - slobodu. Prehrať však väčšinou znamená zomrieť - v horiacom vraku auta, pod kolesami silnejšieho súpera alebo s guľkou v hlave. Strieľanie čímkoľvek je totiž počas preteku povolené. Jensen Ames, bývalý slávny automobilový pretekár sa dostal za mreže za vraždu manželky, ktorú však nespáchal. Bezškrupulózna riaditeľka väznice Hennesseyová sa rozhodne, že Ames si navlečie masku legendárneho pretekára Frankensteina, ktorý pri posledných pretekoch zahynul, o čom verejnosť zatiaľ nevie. Sľúbi Frankovi, že za výhru sa dostane na slobodu. Frank zatiaľ netuší, čo všetko ho čaká. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (1 087)

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Když se Jason Statham posadí za volant, může a nemusí z toho vzniknout pekelně nadupaný adrenalinový film (zdravíme pokračování Kurýrů). Před nějakou dobou si vzal nejpřísnějšího plešouna na světě pod dozor šílenec Paul W.S. Anderson, a dali spolu vzniknout vezeňské ptákovině jménem Death Race. Jenomže pozor, ptákovině v dobrém slova smyslu! Stathamův hrdina má jedinečnou šanci, projezdit se díky krvavé soutěži v po zuby ozbrojených kárách z vězení. Podaří se mu to? ()

ripo 

všetky recenzie používateľa

Tak toto tu už bolo ..... Nie raz som si povedal pri sledovaní tohoto filmu. Drsná Vandammovka z väzenia, alebo Obojok s Rutgerom Hauerom , alebo zo všetkého najviac Gibsonov Mad Max ? Olúpať, prebaliť, primaľovať, zabaliť a dať do vitríny. To spravil režisér W.S.Anderson ... akoby mu chýbal dobrý námet, alebo mu už došla šťava. (Dve scény z filmu stáli za povšimnutie : prvý kontakt Jasona so svojou celou (".... uklouzli...") a brutálne vykončenie obrneného krížnika...) ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $45miliónovTržby USA $36,316,032Tržby Celosvetovo $74,908,349Tržby za predaj DVD v USA $21,681,958 //počet predaných kusov 1,036,676║ Paul W.S. Anderson??? Nuž čo sa dalo od tohto béčkara čakať, no nič viac než béčko, presnejšie dosť nezáživné, kde to skoro na každom kroku pripomína Mad Maxa ale dosť nevydareného. Príbeh je tak blbý až to bolí, postavy placaté ako kameň, hlášky nulové, jedine akcia ako tak prejde ale žiadne preborné novinky na tomto poli sa tiež neudejú, proste je to len kopírovanie zaužívaných trendov najväčšieho vykrádača posledného desaťročia. Škoda mohlo to byť aspoň o niečo zábavnejšie, dosť ťažko sa to dopozerávalo. /25%/ ()

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa

pristupoval sem k tomuto filmu i pres vysoke hodnoceni tady znacne skepticky. Rikal sem si, no nekdo zas chce napodobovat beckove filmy z let minulych? No to neni nic pro mne (reknu na rovinu, az na par vyjimek becka nemam moc v oblibe). tak sem k tomu usedl (k dobru bylo i to, ze sem se dival ve vysokem rozliseni :-) a v rychlem (doslova) sledu na me Anderson zacal chrlit cool scény okorenene brutalni zapletkou o jakesi ceste za pomstou. Ale za ten maly rozpocet je to az neskutecne, jake glorious zavodni sceny tu jsou. Asi to bude z duvodu nepouzivani vizualnich triku, ale i tak mi to prijde strasne levne. A dostavame se k hlavni dejove lince filmu - zavodum. Jason Statham jako tajemny zavodnik (jmena po mne opravdu nechtejte, ty ja zapominam uz uprostred deje :-D) je charismaticky jak svina, Gibson je drsnej motherfucker jak v Transformers, ostatni zavodnici jsou chudaci, Joan Allen je bitch a Natalie Portman je krasna... navigatorka. no ja proste na takovyto cool "R" filmy muzu a Anderson u mne povysuje (Predator vs Alien se mi libil taky). A druhemu dilu se opravdu nebranim. I LIKE THiS GAME 4* jinak tenhle druh filmů poznam tak, ze po jeho shlednuti mam adrenalinu o hodne vice nez obvykle ()

sud 

všetky recenzie používateľa

Původně jsem na to ani nechtěl koukat, ale nakonec jsem nelitoval. Příběh je sice mnohokrát provařený a potažmo nijaký, ale akční scény jsou skvěle natočené (nepůsobí stylem klip sem klip tam), o napětí rovněž není nouze a Jason Statham má navíc charisma jak bejk. Slušná podívaná pro chvíle odpočinku s vypnutým mozkem. 50%. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (41)

  • Hlavní postavu Jensena Amese s přezdívkou Frankenstein (Jason Statham) ve filmu oslovují zkráceně Frank. Stejně se jmenovala hlavní postava filmové série Kurýr (od r. 2002), která Stathama proslavila. (foxing)
  • Tom Cruise si mal pôvodne zahrať hlavnú úlohu a zároveň sa na filme podieľať aj ako producent. Boli mu predložené prvé tri verzie scenára, no ani jedna sa mu nepozdávala. Hlavnú rolu nakoniec získal Jason Statham (Jensen Ames). (m.a.t.o.)
  • Frankenstein (Jason Statham) má svůj vůz Ford Mustang GT500 vyzbrojený dvěma elektricky ovládanými 6ti hlavňovými rotačními kulomety Minigun M134 ráže 7,62x51 mm NATO, plamenometem a napalmem. (c.tucker)

Súvisiace novinky

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (viac)

Sekaná z upírů a zombíků

Sekaná z upírů a zombíků

24.07.2009

A to ve dvou videoherních adaptacích, spojených se jménem Paula W. S. Andersona. Ten se v očích některých svých odpůrců částečně rehabilitoval nářezovou Rallye smrti. Teď se vrací k sérii, kterou… (viac)

Spy Hunter opět na programu dne

Spy Hunter opět na programu dne

04.06.2007

Nemůžu se ubránit pocitu opakovaného déja vu. Transformers ještě ani neměli světovou premiéru, ale už teď jako by Hollywood ovládla posedlost futuristickými auty, které na nás vystrkují všelijaké… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené